Valentin Mihăilă, pe lista lui Napoli. Sumă uriaşă de transfer cerută de Parma

Facebook Parma Calcio
Facebook Parma Calcio

Giovanni Becali a anunţat că Napoli se interesează de Valentin Mihăilă. Românul are doar 11 meciuri în Serie A, dar a impresionat deja. 

”Napoli se interesează de el, am o relație excelentă cu președintele di Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. 

Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma.

Îmi pare rău că echipa este acum în această situație, se luptă să nu retrogradeze, dar sper să se salveze, au un președinte foarte bun. Valentin a fost urmărit de mulți scouteri, dar Parma s-a mișcat mai repede și l-a cumpărat. Păcat că a venit cu o pubalgie în momentul transferului. A avut oferte din Anglia și din Spania înainte.

Sunt impresar de 35 de ani, primul meu transfer în Italia a fost Dan Petrescu la Foggia. Mutu juca pe alt post, mai retras decât Valentin, Mutu putea fi mai bun decât Gică Hagi.

Acum Mihăilă e din altă generație, iar eu sper să realizeze cel puțin cât a reușit Mutu”, a declarat Giovanni Becali pentru calcionapoli24.it.

Transferat cu 8,5 milioane de euro de la Craiova, Valentin Mihăilă nu va fi cedat pentru o sumă mai mică de 30 de milioane de euro, anunţă italienii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel