Valencia - Real Madrid 1-3. Primul EL Clasico al anului a devenit probabil

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Real Madrid a învins Valencia în Arbia Saudită și s-a calificat în finala Cupei Regelui.

Real Madrid a învins Valencia cu 3-1, în semifinalele Supercupei Spaniei, într-un meci în care a dominat jocul de pe stadionul din Djedda, Arabia Saudită, conform Marca.

Toni Kross a deschis scorul rapid, direct dintr-un corner, profitând de neatenția portarului advers. Isco a făcut 2-0 în prima repriză, încoronând o performanță excelentă din partea sa. Luka Modric, care a intrat pe parcurs, părea să fi închis tabela la 3-0, însă Dani Parejo a stabilit scorul final dintr-o lovitură de la 11 metri.

Real Madrid în 4-5-1

Zinedine Zidane a folosit un sistem atipic, cu 5 mijlocași, constând în Casemiro, Fede Valverde, Modric, Kroos și Isco, în timp ce singurul atacant, Luka Jovic, a fost izolat în față, neavând mari ocazii.

După ce s-a asigurat că echipa sa conduce liniștită, francezul a făcut mai multe schimbări pentru a menaja jucătorii, în ideea finalei de duminică, trimițându-i în teren pe Marcelo, James Rodriguez și Mariano.

În acest context, putem avea primul El Clasico din 2020, în cazul în care Barcelona va învinge Atletico Madrid în această seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel