EXCLUSIV  Vâlcu, după aglomerația din Vama Veche: Suntem haștagi, facem miting pentru dreptate, dar nu ne pasă dacă omorâm bătrâni

Foto cu rol ilustrativ
Foto cu rol ilustrativ

Jurnalistul Val Vâlcu a vorbit despre scenariul negru care vine la pachet cu indiferența față de cei din jur, doar din motive personale de tipul ”nu mai pot în casă, vreau la terasă”. 

În contextul în care vorbim despre reluarea responsabilă a afacerilor, jurnalistul Val Vâlcu atrage atenția asupra situației din Vama Veche, unde, în weekend, s-a observat ”aglomerația, lipsa de igienă, sfidarea regulilor”.

”E foarte probabil ca pe tinerii care fac lucrurile astea să nu-i afecteze prea tare. De cealaltă parte, acest egoism va ucide. Vor omorî niște bătrâni. Dar noi suntem oameni responsabili, haștagi, ieșim la miting pentru dreptate, legi, nu ne pasă că omorâm efectiv niște bătrâni care ne stau în cale. Ce se va întâmpla însă cu afacerile, dacă la un restaurant unde ai doi bucătari, unul sau amândoi sunt confirmați pozitiv cu coronavirus și rămâi fără business? Ce se întâmplă la o fabrică în care din 30 de angajați, 15 intră în spital? Ce se întâmplă la micile afaceri, necesare? Vor exista acest gen de blocaje! Nu mai vorbim că dacă se aglomerează iar spitalele, fie ele și cu bătrânii care nu par să conteze, va fi din nou stare de alertă, panică, presiune socială, blocaje și te întorci de unde ai plecat în mai”. 

*Articolul prezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel