Vâlcea: Un şofer băut a produs în aceeaşi zi, pe aceeaşi stradă, două accidente similare

Un conducător auto din Râmnicu Vâlcea a stabilit, potrivit IPJ Vâlcea, un record negativ, reuşind să fie prins în stare de ebrietate de două ori în aceeaşi zi, pe aceeaşi stradă, el producând şi două accidente similare.

'Miercuri, poliţiştii din cadrul Biroul Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, soldat doar cu pagube materiale. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit faptul că F. Lucian, de 53 de ani, a condus un autovehicul pe str. Popa Şapcă din municipiul Râmnicu Valcea, iar la punerea în mişcare de pe loc drumul fiind în rampă, a lovit cu partea spate a maşinii partea spate a unui autoturism, parcat regulamentar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei', a precizat joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe durata efectuării cercetărilor.

'Numai că după câteva ore, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui alt eveniment rutiere soldat doar cu pagube materiale pe aceeaşi stradă. Ajunşi la faţa locului, au stabilit faptul că tot F. Lucian, de 53 de ani, a condus din nou autovehiculul, având dreptul de a conduce suspendat, pe str. Popa Şapcă, iar la efectuarea manevrei de mers înapoi, a lovit cu partea spate a autoturismului un alt autoturism, parcat regulamentar. Conducătorul auto F. Lucian a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei', a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

În cauză, a fost întocmit un alt dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi având dreptul de a conduce suspendat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel