Vaccinare anti-Covid 30 DECEMBRIE. Centrele în care se administrează imunizarea

Vaccin anti-Covid-19
Vaccin anti-Covid-19

Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 a anunțat centrele în care continuă vaccinarea anti-Covid-19 din România.

Astăzi, 30 decembrie, procesul de vaccinare continuă atât în centrele de vaccinare deschise în București, cât și în țară, transmite Comitetul.

- (3) București: Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Agrippa Ionescu”;

- (9) Dolj: Spitalul Clinic Municipal „Filantropia”, Spitalul „Filișanilor” Filiași, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, Spitalul Municipal Băilești, Spitalul Județean de Urgență, Spitalul CFR Craiova, Spitalul Municipal Calafat și Spitalul Orășenesc Dăbuleni;

- (4) Timiș: Spitalul Județean, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Victor Popescu” și Spitalul Municipal Lugoj;

- (9) Hunedoara: Spitalul Județean de Urgență Deva, Spitalul Municipal Hunedoara, Spitalul Municipal Brad, Spitalul Orășenesc Hațeg, Spitalul Municipal Lupeni, Spitalul de Urgență Petroșani, Spitalul Municipal Orăștie, Spitalul CF Simeria, și Spitalul Municipal Vulcan.

Vaccinarea se face cu doze primite atât în primă tranșă, cât și în cea de-a doua tranșă

În centrele de vaccinare menționate anterior se vor utiliza atât doze recepționate de România în prima tranșă, cât și în cea de-a doua tranșă, pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și Centrele regionale de depozitare, prin Direcțiile de sănătate publică județene și cea a Municipiului București, se mai arată în comunicat.

„Reamintim că, în acest moment, procesul de vaccinare se desfășoară, conform Strategiei naționale de vaccinare, pentru personalul prevăzut în Etapa I de vaccinare din domeniile sănătății și social – sistem public și privat. Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului”, mai scrie în documentul oferit de Comitet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel