EXCLUSIV  USR poate fi desființată de orice român. Florin Iaru: Situație paradoxală. Vor să moară cu Uniunea de gât

Roxana Covrig / 11 ian 2017 / 22:53
Salveaza PDF Print Comentarii

Un grup de 24 de scriitori din România s-au strâns, în 7 ianuarie, într-o Adunare Generală și au adoptat mai multe măsuri, printre care o nouă conducere. USR susține că nu a convocat nicio astfel de adunare și-i acuză pe cei care au participat de un fapt grosolan, cu atât mai mult cu cât vorbim despre persoane excluse din USR. Prin urmare, Consiliul USR a invalidat astăzi Adunarea Generală. Scriitorul Dan Mircea Cipariu, vicepreședintele USR, atrage atenția că respectiva adunare nu a fost invalidată de nicio instanță. 

DCNews l-a contactat pe poetul Florin Iaru, ales vicepreședinte al USR la Adunarea Generală din 7 ianuarie 2017.

Amenințați cu excluderea din cauza întrebărilor

Florin Iaru a spus, pentru DCNews, că ”în urmă cu aproape doi ani, după un premiu Eminescu pe care unii scriitori l-au considerat acordat ilegal, au existat din partea a cinci, zece, cincispreze, douăzeci de scriitori o serie de întrebări față de Uniunea Scriitorilor din România. La întrebări fie nu s-a răspuns, fie au fost date răspunsuri în sensul amenințărilor cu excluderea. Printre ei, am fost și eu și alți membri ai USR. La începutul anului 2016, am fost dați afară din USR.

”Am hotărât să salvăm USR”

Noi, cei care am făcut aceste contestații, am constatat că actele USR nu sunt în regulă. De exemplu, USR nu este înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, nu există o listă a membrilor, o Adunare Generală anuală, conform legii. În urma acestor constatări, pentru că legea spune că orice organizație de interes public poate fi contestată de orice cetățean al României în clipa în care nu îndeplinește condițiile legii, am hotărât să salvăm USR, organizând Adunarea Generală, pe care noi o cerusem cu un an de zile înainte conducerii USR, conform legii. Nu au vrut să dea curs acestei Adunări Generale, care ar fi rezolvat o sută sau o mie de probleme.

Excluși după adunare. USR poate fi desființată de orice român

În urma convocării, am fost excluși și toți cei care ar fi vrut să participe la acea adunare au fost amenințați cu excluderea. Noi nu ne considerăm excluși, am întreprins niște acțiuni în justiție. USR, prin reprezentanții săi, a întreprins și ea niște acțiuni în justiție împotriva noastră. Adevărul a fost când de-o parte, când de alta, dar încetul cu încetul, lucrurile s-au lămurit: USR nu este legal constituită, nu au nici măcar o listă de membri fondatori, nu există în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor, nu și-a ținut Adunările Generale, conform legii, și poate fi desființată la cererea oricărui cetățean din România. Noi nu am vrut lucrul acesta. Din cauza asta am mai organizat o Adunare Generală ordinară, anul acesta pe 7 ianuarie. Încetul cu încetul, cei care sunt în USR și o conduc, după părerea noastră, ilegal au luat hotărârea de a-i exclude pe toți ceilalți care sunt acolo. Vă pot da câteva nume: eu, Cristian Teodorescu, Dan Mircea Cipariu, Paul Vinicius, Dan Iancu, Mugur Grosu, Radu Andronescu. Sunt mai mulți scriitori care au hotărât că nu se mai poate continua în ilegalitate, că toate lucrurile trebuie puse la punct. 

De unde a început scandalul

Toată această poveste pornește de la modificarea ilegală a statutului scriitorilor, care prevedea că niciun membru al USR nu poate fi ales de mai mult de două ori într-un post. A fost modificat abuziv, astfel încât domnul Nicolae Manolescu să fie președinte și a treia oară și a patra oară, într-un număr nelimitat de mandate. 

Unde se va ajunge

La această Adunare Generală am făcut o listă a membrilor fondatori, am cerut înregistrarea în Registrul Asociațiilor și Fundaților, am făcut tot ceea ce cere legea pentru ca USR să poată trăi. 

Domnul Mârza, membru fondator și președinte al unei asociații- Uniunea Artiștilor Plastici din România- a întreprins o acțiune în justiție împotriva tuturor, tuturor uniunilor de creație din România, afirmând că nu sunt conform legii. O să râdeți, are dreptate. 

[citeste si]

În încercarea disperată de a mai salva ce se poate salva din USR, am făcut această adunare încercând să o aducem în legalitate. Situația paradoxală, e că cei care ocupă USR nu vor să asculte acest lucru și vor să moară cu Uniunea de gât, adică ori ei, ori restul lumii. 

Suntem singurii care încercăm să salvăm USR de la desființare. Oricine poate cere rezilierea acestei asociații pentru că ea nu răspunde legii. 

Toți pensionarii acestei Uniuni și-ar pierde drepturile dobândite în mod legal.”

VOTEAZA ARTICOLUL
-3

STIRE RECOMANDATA

Ce riscă denunțătorul din dosarul ”OUG 13”, după decizia CCR

Vladimir Neagu / 27 feb, 17:11

EXCLUSIV 

Justiție

Mihai Polițeanu este denunțătorul în dosarul ”OUG 13” de la DNA. El și alți doi membri ai mișcării ”Inițiativa România” au făcut respectivul denunț și sunt la un pas să li se întoarcă asemenea unui bumerang. 

HOROSCOP, marți, 28 februarie 2017

27 feb, 16:59

Array ( [id] => 534040 [title] => HOROSCOP, marți, 28 februarie 2017 [supratitle] => [description] => [title_homepage] => [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

Berbec

Totul vine catre tine la un moment dat, fii sigur de asta, singurul dezavantaj e ca nu se intampla chiar atunci cand ai dori tu. Ti se pune din greu rabdarea la incercare, dar, daca ceva dureaza mai mult decat ai fi sperat tu, nu inseamna ca nu se mai intampla. Ai rabdare, asadar, asteapta momentul acela divin cand visul ti se implineste, dar nu renunta la scopul tau cel mai inalt, oricat ar mai dura. Legea atractiei functioneaza de minune, cheama cu incredere ceea ce vrei sa primesti de la viata, dar nu te opri din mers. Exista un timp pentru toate, deci inclusiv pentru materializarea visului tau, doar ca nu coincide perfect cu propria ta programare.

Taur 

Nu da satisfactie celor care sunt pusi pe harta si critica tot ce aud. Continua ce ai inceput fara sa tii cont de multele oprelisti care vin de la oameni nervosi si irascibili din preajma. Ba mai mult, ai sa vezi ca nervii acestora sunt exact motorul tau principal de energie: pentru a le arata lor ca esti capabil de ceea ce ei pun sub semnul intrebarii, devii mult mai concentrat pe scopul tau cel mare. Te ambitionezi si vezi ca ceea ce ar fi sunat ca un motiv de nemultumire (nervi, agresivitate, comentarii acide) se dovedesc a fi de fapt motivatia perfecta pentru a merge mai departe. Nu te supara pe cei care te judeca, ci dimpotriva: preia de la ei ceea ce te stimuleaza sa devii mai bun!

Gemeni 

Priveste la partenerul tau de suflet ca si cum ar fi reflexia ta, pentru ca cine se asemana se aduna. Sunteti foarte asemanatori din multe puncte de vedere, fie ca e vorba de calitati, fie ca e vorba de defecte, ca atare nu judeca la el ceea ce vezi, pentru ca ar insemna sa te judeci pe tine. Iubirea care v-a adus impreuna a fost ingredientul care v-a echilibrat in asa fel incat acum va puteti privi unul pe altul cu toleranta, cu ingaduinta, pentru ca nici el nu e perfect, cum nici tu nu esti perfect. Va iubiti pentru ceea ce reprezentati, cu imperfectiunile fiecaruia, dar da, va iubiti asa cum sunteti! Transmite-i celui drag iubirea ca si cum ti-ai oferi-o tie!

Rac 

S-a terminat etapa aceasta, deci accepta ideea si nu mai insista sa o resuscitezi, cand vezi cu ochii tai ca ai ajuns la capat. A accepta acest final nu e o infrangere, asa cum ai fi tentat sa spui, ci o mare dovada de intelepciune, pentru ca asa nu mai consumi inutil timp si energie pentru ceva care nu mai are rost sa continue, indiferent in fata carui final esti – un final de relatie, de job, de proiect, de vacanta – de azi schimbi macazul si pornesti altceva, dar fara a te tot intoarce la ce a fost inainte. Inchizi un capitol dintr-o serie lunga de capitole, dar de acum merita sa te concentrezi la ce urmeaza, nu la ce a fost!

Leu

Ca sa poti ajunge la un anumit punct de pe harta viselor tale, uneori e nevoie sa imbraci si o haina care nu te reprezinta, te deghizezi cumva intr-un om care nu esti de fapt. O faci pe leul cand tu esti un mielusel, o faci pe durul cand tu esti un sensibil, dar e nevoie si de astfel de atitudini false din cand in cand, pentru a lasa o alta impresie asupra ta. Nu e o atitudine mincinoasa, ci un mod de a te imbarbata singur, pentru a prelua, din jurul tau, ceea ce tu de fapt nu ai sau nu esti. Esti ca un cameleon care reuseste sa preia de la mediul din jur exact ce are nevoie pentru a supravietui. O faci cu succes, pentru ca stii ca e spre binele tau chiar daca acolo, in suflet, tu nu esti asa cum incerci sa pari.

Fecioara 

Daca ai parte de cateva momente de liniste, aceasta e starea ideala pentru a asculta mai profund in constiinta ta. E acolo o voce care nu se aude tot timpul din cauza vacarmului cotidian in care traiesti, dar azi, pentru ca se lasa tihna peste toate macar pentru putin, ai parte de revelatia propriei tale voci interioare. Era acolo tot timpul, dar poate nu i-ai acordat suficienta atentie, poate nu ai auzit-o intotdeauna foarte clar, dar azi e mult prea sonora si prea puternica pentru a o mai ignora. Tine cont de ceea ce-ti transmite, fie ca e vorba de o incurajare de a incepe ceva sau de avertismentul de a termina altceva. Apar multe semne care te inseamna sa privesti spre interior!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 3 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 3 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-02-27 16:59:13 [date_updated] => 2017-02-27 16:59:13 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => horoscop-mar-i-28-februarie-2017 [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 526786 [media_type] => image [description] => [filename] => horoscop_16259000.jpg [datedir] => 201702 [upload_date] => 2017-02-27 16:58:57 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_526786__534040.html ) ) ) ) 1
Actorul ”Gigantul” din Games of Thrones, decedat

27 feb, 10:25

Array ( [id] => 533974 [title] => Actorul ”Gigantul” din Games of Thrones, decedat [supratitle] => [description] =>

Neil Fingleton, gigantul Mag the Mighty din distribuția celebrei serii de televiziune "Game of Thrones" ("Urzeala tronurilor") a decedat la vârsta de 36 de ani, informează luni EFE, preluat de Agerpres.

[title_homepage] => CELEBRU actor din ”Game of Thrones”, DECEDAT [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

Neil Gingleton a murit sâmbătă din cauza insuficienței cardiace, potrivit cotidianului The Guardian care citează un comunicat publicat duminică pe pagina de Facebook a grupului Tall Persons Club (Clubul Persoanelor Înalte) din Marea Britanie.

Neil Fingleton, care măsura 2,33 metri, a devenit în 2007 cel mai înalt om din Marea Britanie după ce l-a depășit pe Chris Greener (2,29 metri), cunoscut drept cel mai înalt om din Europa.

Actorul a murit în orașul său natal din Durham, unde s-a născut la 18 decembrie 1980, mai arată sursa citată.

Pe lângă rolul din "Game of Thrones", Neil Fingleton a jucat și în alte filme precum "X-Men: First Class" (2011), "47 Ronin" (2013) și "Jupiter Ascending" (2015).

Sursa foto: facebook.com/neil.fingleton

Jucător de baschet profesionist, Fingleton a participat timp de mai multe sezoane la meciurile echipelor spaniole Illescas și Ciudad Real, dar și în liga universitară din Statele Unite, în echipa Universității North Carolina, însă nu a ajuns în NBA.

[citeste si]

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 179 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 179 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-02-27 10:25:37 [date_updated] => 2017-02-27 10:25:37 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => actor-game-of-thrones [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 325501 [media_type] => image [description] => Game of Thrones [filename] => Game-of-Thrones.jpeg [datedir] => 201306 [upload_date] => 2013-06-06 16:02:21 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_325501_game-of-thrones_533974.html ) ) ) ) 1
HOROSCOP, luni, 27 februarie, 2017

26 feb, 18:07

Array ( [id] => 533939 [title] => HOROSCOP, luni, 27 februarie, 2017 [supratitle] => [description] => [title_homepage] => [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

Berbec 

Cand nu mai sperai nimic bun, iata ca apar si miracolele, dar ele nu vin cu forta in calea ta. Trebuie sa iti doresti ca lucrurile bune sa se materializeze, pentru ca daca tu continui sa ramai captiv intr-o zona sumbra a psihicului tau, e si normal sa nu gasesti nimic optimist de care sa-ti agati sperantele. Sunt multe lucruri superbe in calea ta care merita valorificate, dezvoltate, descoperite, scoase la lumina, dar daca iti torni singur cenusa in cap, cum sa le observi? Poate iubirea e cea care te ingrijoreaza, dar daca una s-a sfarsit, o alta e foarte aproape de tine, gata sa sune la usa ta! Deschide sufletul si zambeste si orizonturile se lumineaza din nou!

Taur

Ai la dispozitie cheia care da drumul la motorul de energie pozitiva de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scanteia, deci ce mai astepti? Aprinde flacara ce te va duce la un rezultat demn de lauda, la o reusita de toata frumusetea, care te va stimula si mai si! Priveste numai in sus si numai inainte, nu tine cont de cei care te mai trag uneori inapoi, care incearca sa-ti taie elanul, pentru ca nu ai nevoie de ei! Tu ai telurile tale inalte si posibil de atins si acolo trebuie sa-ti focalizezi acum toata atentia. Fa abstractie total de cei mediocri care nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si ridica-te deasupra tuturor cu incredere si entuziasm. Cerul e limita!

Gemeni 

Nu poti colabora cu grupul in care te afli astazi, pentru ca toti par preocupati de cu totul alte probleme si nu de scopul pentru care v-ati adunat la un loc. Sunt impovarati de propriile necazuri de acasa si de aceea nu le sta gandul la sarcinile de serviciu. Nu dati randament impreuna si mai bine n-ar mai fi de fata, ca nu ai cu cine lucra. Daca ar aparea cineva cu spirit de conducator care sa-i motiveze pe toti sa se concentreze la o singura activitate, lucrurile ar putea sa se mai urneasca. Nu reusesti sa-i stimulezi ce influenteaza ei pe tine incat esti gata sa renunti.

Rac 

Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi si nu numai atat, ci sa te si tii de cuvant! Esti persoana potrivita sa trasezi azi o directie foarte clara spre un tel la care poti ajunge, doar ca e nevoie de multa rabdare pana la concretizarea acestui sens. Important e sa iei startul cu dreptul, iar azi pare sa vina exact acel moment in care sa spui gata: de azi inainte merg numai pe aceasta cale!

Leu

Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios fata in fata pentru a stabili niste detalii care nu mai sunt asezate la locul lor de la o vreme. Discutati despre intentii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate si incredere, si discutia respectiva se dovedeste a fi extrem de utila pentru a readuce linistea in relatia voastra. Parca se ridica o povara de peste inimile voastre!

Fecioara

Daca te inconjori de oameni de aceeasi varsta cu tine, atmosfera ar putea deveni electrizanta, deoarece schimbul de idei si confruntarea de forte ar putea ajunge la apogeu, dar intr-un sens constructiv. Fiecare contribuie in felul sau la succesul unui proiect comun si va stimulati perfect unii pe altii ca sa faceti pasi mari spre scopul final. Competitia, chiar daca se mai simte pe alocuri, are scopul de a va ambitiona unii pe altii sa dati ce aveti mai bun in fiecare, ca atare va fi o placere pentru tine sa-i mai provoci din cand in cand pe cei din jur cu un dram de ironie, ca sa fii sigur ca ii atragi si pe ei in proiectul care merge atat de bine.

Citește mai multe pe teotrandafir.com

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 3 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 3 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-02-26 18:07:30 [date_updated] => 2017-02-26 18:07:30 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => horoscop-luni-27-februarie-2017 [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 526682 [media_type] => image [description] => [filename] => horoscop_92756800.jpeg [datedir] => 201702 [upload_date] => 2017-02-26 18:07:09 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_526682__533939.html ) ) ) ) 1
McAfee: Antivirusurile nu mai funcționează. Interviu în România

26 feb, 14:59

Array ( [id] => 533905 [title] => McAfee: Antivirusurile nu mai funcționează. Interviu în România [supratitle] => [description] =>

Fondatorul celebrului antivirus ”McAfee” vorbește despre impactul războiului cibernetic și atacurile iminente ale hackerilor cât și despre smartphon-uri.

 

[title_homepage] => [description_homepage] => [title_rss] => [description_rss] => [title_tpu] => [content] =>

Într-un interviu acordat lui Mihai Melinescu și publicat la TVR 1 în ”Ultima Ediție”, John McAfee lansează un scenariu apocaliptic asupra atacurilor cibernetice în domeniul energiei, atacuri care ar arunca omenirea în haos atenționând că ”suntem pe marginea prăpastiei”.

”Paradigma antivirusului este moartã, am zis de acum zece ani cã nu mai merge, pentru cã lumea hackerilor a depãșit mult acea paradigmã. Nu mai este util sã cauți programele nocive și să le îndepărtezi, pentru că
în zilele noastre hackerii îți caută prin sistem luni de zile, chiar ani.

În Statele Unite, unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice a fost asupra Biroului de Administrare a Personalului. Cineva - probabil chinezii, dar niciodată nu ai de unde să ști cu exactitate - cineva a furat 21 de milioane de date ale tuturor angajaților federali din ultimii 50 de ani. Este un atac enorm asupra unui stat. Și totuși, era protejat de toate antivirusurile din lume, inslusiv Kaspersky, din Rusia.

Deci nu funcționeazã. E nevoie de o nouã paradigmã.

Trebuie să fim pro-activi, pentru că paradigma antivirusului este reactivă. După ce hackerul a intrat în sistem, până când plantează programul nociv poate dura și un an, iar acel malware se execută în câteva secunde”, afirmă omul de afaceri.

Cât timp dureazã să descarci informațiile a 21 de milioane de oameni?

”O nimica toată, câteva secunde. Și la o zi după aceea, antivirusul se trezește că a găsit programul și îl îndepãrteazã - dar e prea târziu, răul a fost fãcut. Dacã este un așa numit ransomware, răspândit în SUA mai ales asupra spitalelor, hackerii vor bloca toate informațiile din baza de date a spitalului și apoi vor cere 50-100 de mii de dolari să le dea înapoi. Ce-i drept, sunt foarte eleganți în asta, le dai banii, îți returnează baza de date”

Cât despre teoria consipirației potrivit căreia companiile de antivirus sunt mână-n mână cu hackerii, astfel încât aceste companii să poatã taxa găsirea unei soluþii - pe care o aveau deja, John McAfee o consideră o imposibilă. 

”Pentru că am fost într-o asemenea afacere vă pot asigura că nu poate fi adevãrat, și iată de ce. Sunt 4-5 companii de antivirus în lume, dar o jumătate de milion de hackeri. Ar fi stupid să cheltui energie, timp și bani ca să-ți produci proprii virusi, când o jumãtate de planetă îi face oricum.

Aceste dispozitive... smartphone-urile, cele mai bune aparate de spionaj din lume, asta sunt și proiectate să fie. De ce? Pentru că firmele fac bani nu prin vânzarea de aparate, ci din datele pe care le introducem. Dacă n-ai nimic de ascuns, n-ai de ce să-ți fie frică, așa că de ce-ți pasă de dreptul la viațã privatã?

E o prostie, nu există nimeni pe planetă care să nu aibă ceva de ascuns. Se pune doar problema de cine vrei sã ascunzi și ce anume. I-aþi spus vreodatã șefului o minciună, mă simt rău - dar în loc de asta v-ați destins?

Sau poate aveþi o aventurã, și sunteþi căsătorit. Serios! Dacă oricine ar ști totul despre oricine, ar fi haos pe străzi! Am lucrat cu state, cu militari și oameni din securitatea cibernetică, știu clar că aproape orice țară din lume are programe ofensive care ar putea distruge rețeaua electrică a unei alte țări. Dacă setezi electricitatea pe frecvenþa potrivitã, cu voltajele potrivite, cãtre diferite stații de redistribuție, le vei arde. Și în câteva ore vei arde întreaga rețea.

Omenirea, pe marginea prăpastiei

Cum o repari? Toate echipamentele noastre de reparație sunt electrice! Fără electricitate nu putem produce mâncare, pentru că orice întreprindere din lume, mai puțin unele din lumea a treia, este controlată de calculatoare, angajații care munceau pe vremuri au fost dați afară acum 10-20 de ani, nu mai știm să le operăm manual. Iar electricitate nu avem - așa că în câteva săptămâni rămânem fără mâncare. Nici nu am putea s-o livrăm, pentru cã programãrile sunt controlate de calculator. Nu am avea servicii de urgență, pentru că nu am avea comunicații. Puterea va fi la armate, pentru că au rezerve de petrol, dar când acestea se termină ce se întâmplã?

Am ajunge să trăim în copaci și pesteri, îmbrăcați în blănuri!... Dar așa e, oamenii zâmbesc, dar de fapt suntem pe marginea prãpastiei!”, concluzionează creatorul antivirusului McAfee.

[allow_comments] => 0 [keywords] => [source] => [author] => [author_id] => 179 [old_id] => 0 [old_entity_id] => 0 [editor] => 179 [reporter] => 0 [gplusid] => [date_published] => 2017-02-26 14:59:41 [date_updated] => 2017-02-26 14:59:41 [date_in] => 0000-00-00 00:00:00 [date_out] => 0000-00-00 00:00:00 [video_files] => 0 [audio_files] => 0 [image_files] => 1 [other_files] => 0 [article_status] => 3 [article_main_type] => 0 [article_type] => standard [summary] => [custom_article_type] => [slug] => mcafee-antivirusurile-nu-mai-func-ioneaza-interviu-in-romania [meta_info] => [old_show_id] => 0 [old_star_id] => 0 [old_type] => [subtitle] => [connection] => [tdr_special_tag] => [media] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [id] => 502055 [media_type] => image [description] => [filename] => marile_banci_norvegiene_victime_ale_celui_mai_grav_atac_cibernetic_anonymous_isi_asuma_267398_40012900_71030400.jpg [datedir] => 201603 [upload_date] => 2016-03-15 17:48:53 [preview] => [source] => [ingallery] => 1 [am_description] => [promo] => 0 [link] => https://www.dcnews.ro/foto_502055__533905.html ) ) ) ) 1


TOP STIRI CELE MAI...


antena3.ro

comunicate de presaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet
nxt.d4a4.n4