USR își sapă nișa, iar Stelian Ion se asigură ca va pierde electoral

Facebook Stelian Ion
Facebook Stelian Ion

Stelian Ion cere sancțiuni după ce România nu a fost primită în Schengen. 

Stelian Ion se plânge prin presa internațională. Fostul ministru al Justiției a zis, în presa germană: „Comisia Europeană poate lua măsuri împotriva statelor membre care încalcă în mod constant valorile europene fundamentale. Situația din România este gravă”.

Într-un interviu acordat FAZ, Stelian Ion cere Comisiei Europene să urmărească vigilent acțiunile elitelor de la București, iar dacă este necesar să folosească mecanismul statului de drept împotriva țării. În acest context, Comisia Europeană poate lua măsuri împotriva statelor membre care încalcă valorile europene fundamentale.

Ce a făcut Stelian Ion arată slăbiciune. Dacă ai rezonanță în societatea românească, o spui în România, nu este nevoie să ceri ajutor prin presa germană. În fond, cere pedepsirea României, adică pedepsirea românilor. N-ar fi prima oară. Să nu uităm cel mai recent episod marca USR - cu blocarea hidrocentralelor, în plin război la graniță. USR se plafonează la cei 8% votanți. Astfel, rămâne un partid de nișă cu astfel de mișcări. Este greu de înțeles de ce un partid care ar trebui să se adreseze maselor cere pedepsirea României. Ce face Stelian Ion? Cere votul unuia pe care vrea să-l sancționeze. Este un infantilism politic.

„Este precum copilul care a pârât la educatoarea de la grădiniță și apoi se miră de ce nu se joacă ceilalți copii cu el. Cam acesta este nivelul, cu Stelian Ion boxă”, a zis jurnalistul Val Vâlcu.

De asemenea, ca partid, să te plângi și să ceri sancțiuni la adresa României în presa internațională arată și un pic de disperare. 

De altfel, ultimul sondaj CURS arată că USR a ajuns la 8%, în scădere față de anul trecut când aveau 9%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel