UPDATE: Trafic reluat pe DN 21. Coliziune între un autoturism și un tractor

Accident rutier. Foto: IPJ Bistrița-Năsăud
Accident rutier. Foto: IPJ Bistrița-Năsăud

O persoană a fost rănită în urma coliziunii dintre un autoturism și un tractor cu remorcă. Traficul rutier este blocat pe DN 21 în județul Bistrița-Năsăud. 

UPDATE: Conform primelor verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Rebrișoara, care conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul (tractor cu remorcă) care circulă pe aceeași direcție și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta, precizează reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud. 

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital și urmează a fi testat alcoolscopic. Șoferul tractorului, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

În primele 30 de minute, pe parcursul intervenției, drumul a fost blocat total; În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația și efectuează măsurătorile necesare.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 17C Bistrița – Năsăud, în zona comunei Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism și un tractor cu remorcă.

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Mai multe echipaje medicale și de descarcerare au intervenit imediat la fața locului. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale și de la descarcerare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel