Unul dintre gemenii lui Cristiano Ronaldo a murit la naştere

Ronaldo începe să își revină. Portughezul a marcat primul său gol în Europa League
Ronaldo începe să își revină. Portughezul a marcat primul său gol în Europa League

Cristiano Ronaldo trece prin momente grele. Georgina Rodriguez, iubita sa, a născut luni, 18 aprilie, dar unul dintre gemeni nu a supravieţuit. 

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Twitter.

Cristiano Ronaldo, nou hattrick în Manchester United - Norwich

Manchester United, graţie unei triple reuşite de portughezul Cristiano Ronaldo, s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa lui Norwich City, sâmbătă pe propriul teren, într-un meci din etapa a 33-a din Premier League.

Cristiano Ronaldo (min.7, 32, 76), care şi-a trecut în cont cu această ocazie a 50-a triplă din carieră, a repus-o pe United în cursa pentru Liga Campionilor în sezonul viitor, după trei prestaţii proaste consecutive.

Pentru Norwich au marcat Dowell (min.45+1) şi Pukki (min.52).

Alte rezultate de sâmbătă:
Tottenham - Brighton 0 - 1
Southampton - Arsenal 1 - 0
Watford - Brentford 1 - 2

Duminică:
Newcastle - Leicester
est Ham - Burnley

Marţi 10 mai
Aston Villa - Liverpool

Miercuri 11 mai
Leeds United - Chelsea

Joi 19 mai
Everton - Crystal Palace

Amânat
Wolverhampton - Manchester City

Lider în clasament este Manchester City cu 74 pct, urmată de Liverpool 73 pct, Chelsea 62 pct, Tottenham 57 pct, Manchester United şi Arsenal 54 pct, relateză Agerpres.

Momentul în care Sir Alex Ferguson i-a spus lui Cristiano Ronaldo "mai bine te împuşc"

Cristiano Ronaldo (37 de ani) devenea, în 2009, cel mai scump fotbalist din istorie, după ce Real Madrid îl cumpăra de la Manchester United în schimbul a 94 de milioane de euro. Transferul se putea realiza mai devreme, dar legendarul scoţian a blocat mutarea.

Scoțianul a povestit că a luat această hotărâre din cauza lui Ramon Calderon (70 de ani), cel care în 2008 ocupa funcția de președinte la Real Madrid. Ferguson a avut o problemă personală cu spaniolul, așa că i-a transmis lui Ronaldo că nu îl va vinde la echipa pe care o conduce. 

"Am văzut că băiatul își exprima dorința de a pleca la Real Madrid, așa că i-am spus în felul următor: 'Nu poți pleca anul ăsta, nu după cum a ales Calderon să abordeze situația.

Știu că vrei să mergi la Real Madrid, dar mai degrabă te împușc decât să te vând tipului ăla acum. Dacă joci bine, nu îți bați joc și cineva ne oferă o sumă de transfer care ajunge record mondial, atunci te vom lăsa să pleci'.

I-am trimis mesajul ăsta prin Jorge Mendes. Am procedat bine că l-am calmat. I-am spus că motivul pentru care refuz să îl vând este legat de Calderon.

I-am zis: 'Dacă pleci, toată onoarea mea s-a dus, s-a dus totul pentru mine și nu îmi pasă dacă trebuie să te las în tribune. Știu că nu se va ajunge la asta, dar pur și simplu trebuie să-ți spun că nu te voi lăsa să pleci anul acesta'", a povestit fostul antrenor, citat de Digisport.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel