UNTOLD 2020. Cine vine în premieră în România. Primul ”val” de artiști

Cel mai mare festival din România și-a anunțat primii artiști care vor urca pe scenă anul acesta. Printre ei sunt și câteva premiere. 

Premieră în România! The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens și Charlotte de White vin pentru prima dată în România la UNTOLD 2020, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori. 

De asemenea, primii trei DJ ai lumii, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, MARTIN GARRIX, DAVID GUETTA revin la festival alături de: 

THE SCRIPT, ABOVE AND BEYOND, AFROJACK, ALESSO, DJ SNAKE, STEVE AOKI, LOST FREQURENCIES LIVE, PAUL KALKBRENNER, TALE OF US, CIREZ D, BORGORE, DUB FX, BORGORE, RUDIMENTAL DJ ȘI NETSKY.

Alți 200 de artiști urmează să fie anunțați

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și care fac sold out pe marile stadioane ale lumii.

The Pussycat Dolls, la Untold 2020

The Pussycat Dolls s-a reunit la sfârșitul anului 2019, după nouă ani de pauză. Acest moment a generat euforie în toată lumea, mai ales că au anunțat și lansarea unui single de revenire, intitulat "React". De când s-au reunit, trupa face spectacole sold out cu zeci de mii de fani, în doar câteva minute. The Pussycat Dolls au avut 10 piese de Top 40 în UK's Official Singles Chart, două dintre acestea au ajuns NO 1: "Don't Cha" și "Stickwitu", iar în Top 100 Girls Band Singles of the last 25 Years, un clasament întocmit de Official Charts, The Pussycat Dolls sunt prezente cu opt piese. Billboard a inclus trupa în lista celor mai de succes proiecte apărute în anii 2000, fetele reușind și un record de vănzări, 54 de milioane de albume, iar canalul TV, VH1 le-a poziționat pe locul 10 în clasamentul Greatest Women in Music. Toate hiturile lor se vor auzi în vară pe mainstage-ul festivalului UNTOLD.

IGGY AZALEA vine din Australia

IGGY AZALEA vine din Australia, iar în vara acestui an ajunge pentru prima dată în Romănia. A reușit să atragă atenția întregii lumi, în momentul în care a regizat două dintre videoclip-urile pentru "Pussy" și "Two Times", ajunse virale pe platforma YouTube. Iggy Azalea a fost recompensată cu două premii American Music Awards, trei Billboard Music Awards, un premiu MTV Video Music, People's Choice Award, avănd și patru nominalizări la Grammy. Canalul de YouTube al artistei a acumulat 2,6 miliarde de vizualizări.

THE SCRIPT se va afla pentru a doua oară în line-up-ul unui festival din Romănia. După un concert live în 2018 la cea de-a doua ediție Neversea, solistul Daniel O'Donoghue a declarat "românii ne-au dat fiori pe şira spinării". Fapt pentru care artistul a dorit să se reîntoarcă în România. Pe Cluj Arena, membrii trupei The Script vor cânta piese live precum "The Man Who Can't Be Moved", "Breakeven", "For the First Time", "Nothing", "Hall of Fame" sau "Superheroes", piese cu care au intrat în clasamentele din întreaga lume.
Au fost recompensați cu cele mai importante premii din industria muzicală și se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză.

Primii trei DJ ai lumii revin la UNTOLD

A VI-a ediție a festivalului UNTOLD va aduce pe scena principală cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ-ii ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2019: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta.

De la "Crowd Control", "The Hum" la "High On Life" sau "Tremor" până la "Never Be Alone" sau "Titanium", cele mai cunoscute piese de festival vor energiza fanii festivalului de pe Cluj Arena.

DJ SNAKE este dj-ul care a depășit bariere convenționale în materie de muzică și look. Francezul care a debutat în 2013 cu "Bird Machine" și "Turn Down for What", a semnat o colaborare cu Diplo și solista MØ pentru una dintre cele mai bine văndute piese dance, "Lean On".

Cei care nu și-au achiziționat un abonament pentru ediția din acest an, o pot face de pe untold.com la prețuri începând cu 159 de euro plus taxe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel