Ungureanu, despre PNL: Este partidul care m-a dat jos

ungureanu
ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu nu se mai consideră legat de liberali, nici afectiv și nici politic, și ia în calcul ”foarte serios” demisia din PNL, deoarece este partidul care l-a dat jos, a declarat duminică seară la Realitatea TV, fostul premier.

"Eu nu cunosc ce vrea şi ce nu vrea PNL-ul, eu vă spun care este statutul meu în acest moment. Şi când vă spun că sunt un om de dreapta şi merg cu cei care susţin dreapta, evident merg cu cei care susţin dreapta. PNL-ul în momentul de faţă susţine dreapta? Nu cred! În momentul de faţă PNL este într-o alianţă împotriva naturii. E un partid socialist", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Întrebat care sunt motivele pentru care mai rămâne membru PNL în aceste condiţii, Ungureanu a răspuns: "Aş fi şi eu curios să ştiu dacă există cu adevărat statutul de membru al lui Mihai Răzvan Ungureanu în PNL, pentru că de partea cealaltă se spune că nu, ştiinţa mea este altceva. Fiţi convinsă însă de următorul lucru şi repet ce am spus: nu văd absolut niciun impediment în a-mi da demisia formal şi foarte clar din PNL. Este partidul care m-a dat jos, a dat jos Guvernul Ungureanu, s-a exprimat în felul în care a izbutit să o facă pe seama moţiunii de cenzură, deci afectiv în momentul de faţă, sau politic, nu văd ce ne-ar putea lega", explicat Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, la întrebarea dacă s-a decis să demisioneze din PNL, fostul premier a mărturisit: "Acest lucru este foarte serios luat în considerare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel