Ungaria - Portugalia, LIVETEXT pe DC NEWS. RONALDO SCRIE ISTORIE. REZULTAT FINAL

Facebook Echipa Naţionala a Portugaliei
Facebook Echipa Naţionala a Portugaliei

Ungaria şi Portugalia debutează la EURO 2021 marţi seară, într-un meci care se dispută la Budapesta. 

FINAL DE MECI. Portugalia se impune cu 3-0 la Budapesta. Cristiano Ronaldo a marcat o dublă şi a devenit cel mai bun marcator din istoria EURO. 

Ungaria - Portugalia, repriza secundă 

FINAL

Min 90: RONALDO marchează din nou, este 3-0. Portughezul ajunge la 11 goluri la EURO, cel mai bun marcator din istorie. 106 goluri are la naţională. 

Min 87: CRISTIANO RONALDO intră în istorie. Portughezul a transformat penalty-ul şi a devenit cel mai bun marcator din istoria campionatului european de fotbal, cu 10 goluri. 

Min 86: PENALTY pentru Portugalia. Willi Orban a comis un fault în propriul careu. 

Min 85: GOOOOOOOL PORTUGALIA. Silva a centrat, iar Guerreiro trimite un şut deviat spre poartă, care îl păcăleşte pe Gulacsi. 

Min 80: Gol ANULAT pentru Ungaria. Asistentul semnalizează și arbitrul de centru e de acord. Golul lui Szabolcs Schon (Ungaria) nu va fi validat din cauza unui offside.

Min 50: Adam Szalai (Ungaria) primește o pasă frumoasă și trimite un șut de la distanță pe jos pe centrul porții, dar Rui Patricio e pe fază și are o intervenție bună.Comentariu Live »

Min 46: Pepe (Portugalia) a câştigat destul spaţiu pentru a intercepta un corner în interiorul careului, dar lovitura sa cu capul a fost direcţionată în colţul stâng de jos al porţii, portarul a plonjat superb şi respinge încercarea.

Min 45: Începe repriza a doua. 

Ungaria - Portugalia, prima repriză 

PAUZĂ

Min 42: Cristiano Ronaldo trage peste poartă din 5 metri. 

Min 40: Ocazie MARE a lui Diogo Jota. Acesta a preluat în careu, a pivotat, dar a şutut fix pe direcţia lui Gulacsi. 

Min 36: Adam Szalai trimite cu capul pe poarta Portugaliei, dar Rui Patricior reţine cu siguranţă. 

Min 23: William Carvalho (Portugalia) trimite o centrare lobată în interiorul careului de penalti. Din păcate pentru el, defensiva adversă interceptează pasa și respinge comod centrarea. Portugalia are şansa de a înscrie dintr-o lovitură de colţ.

Min 12: Raphael Guerreiro preia în careu dar îşi face mingea prea lungă şi pierde posesia. 

Min 6: Diogo Jota trage puternic de la marginea careului de 16 metri, dar Gulacsi respinge in lateral. 

Min 1: A început meciul. 

Echipele ies pe teren pentru intonarea imnului. 

Portugalia – Ungaria este primul meci din Grupa F de la Campionatul European 2020 din care mai fac parte Germania și Franța. Selecționata lui Cristiano Ronaldo are nevoie de o victorie pe „Puskas Arena” pentru a spera la o calificare în faza următoare a turneului final găzduit de 12 orașe.

Ungaria s-a calificat la Campionatul European 2020 după ce a câștigat barajul din Liga Națiunilor, la care a participat și România. De partea cealaltă, Portugalia a obținut biletele pentru EURO 2020 direct din preliminarii, după ce a încheiat pe locul secund grupa B, cu 17 puncte.

Federația maghiară a decis să permită accesul spectatorilor la capacitate maximă a stadionului „Puskas Arena”, care are 67.215 locuri.

Cristiano Ronaldo, cel mai important jucător al echipei naționale a Portugaliei, va reuși o nouă performanță istorică la partida cu Ungaria. Atacantul lui Juventus în vârstă de 35 de ani comparat de Gică Hagi cu Di Stefano va deveni primul jucător din istoria fotbalului care va juca la cinci Campionate Europene, scrie Prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel