Ungaria aşteaptă să fie tratată cu respect de Administraţia Joe Biden

Joe Biden
Joe Biden

Guvernul Viktor Orban aşteaptă ca Ungaria să fie tratată cu respect de Administraţia Joseph Biden, afirmă Peter Szijjarto, ministrul ungar de Externe.

Întrebat, într-un interviu acordat ediţiei ungare a postului tv Euronews, ce părere are despre noul preşedinte american, Joe Biden, în contextul în care premierul Viktor Orban l-a susţinut pe Donald Trump, Peter Szijjarto a explicat:

„Dat fiind că nu suntem americani, nu contează prea mult pe cine am susţinut, întrucât noi nu am votat în scrutinul prezidenţial din SUA. Tot ce pot spune este că am avut o relaţie foarte, foarte bună cu fosta Administraţie din SUA. Nu exagerez deloc dacă spun că în perioada 2016-2020 relaţiile dintre cele două ţări au fost cele mai bune, în principal datorită relaţiei personale foarte bune dintre fostul preşedinte american şi premierul Ungariei".

„Sperăm că standardul acestei relaţii politice va rămâne la nivelul înalt atins în ultimii patru ani. Noi suntem dispuşi să continuăm o relaţie bazată pe respect reciproc. Sper că cealaltă parte intenţionează să procedeze similar", a afirmat Peter Szijjarto, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel