Unde se vor desfășura spectacolele Teatrului Nottara

Spectacolele Teatrului Nottara se vor desfăşura cel mai probabil la Teatrul Elisabeta, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), Alexandru Ichim.

'În privinţa situaţiei apărute cu locaţia de desfăşurare a spectacolelor pentru Nottara: 99% - următoarele spectacole se vor desfăşura în incinta Teatrului Elisabeta. Decizia finală va aparţine managementului Teatrului Nottara, care trebuie să evalueze locaţia, să vadă dacă aceasta corespunde standardelor pentru a-şi desfăşura stagiunea viitoare', a spus Ichim.

El a menţionat că PMB va aloca un buget special pentru plata chiriei.

'Primăria Municipiului Bucureşti va aloca un buget special pentru această activitate, pentru închirierea locaţiei', a afirmat purtătorul de cuvânt al PMB.

Ichim a amintit că sediul ArCuB din strada Batiştei oferit pentru spectacolele Nottara este, din păcate, necorespunzător.

'Acel imobil se pare că este încadrat în clasa I de risc seismic. Direcţia de Investiţii a Municipiului Bucureşti a cerut clarificări Ministerului Dezvoltării. Există într-adevăr un raport de expertiză, însă acela nu are şi girul Ministerului Dezvoltării. Oricare ar fi rezultatul acestui demers, clădirea ArCuB de pe strada Batiştei nu mai reprezintă o soluţie în momentul de faţă pentru Teatrul Nottara, stagiunea viitoare se va desfăşura în proporţie de 99% în incinta Teatrului Elisabeta', a adăugat Ichim. Primăria Capitalei a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă, că reprezentanţii Direcţiei Cultură a Municipiului Bucureşti au purtat discuţii cu conducerea Teatrului Elisabeta, instituţie privată, în vederea închirierii acestei locaţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel