Unde petrece Gigi Becali noaptea de Revelion. Ce își dorește pentru 2022

Unde petrece Gigi Becali noaptea de Revelion. Ce își dorește pentru 2022
Unde petrece Gigi Becali noaptea de Revelion. Ce își dorește pentru 2022

Gigi Becali a spus ce va face de Revelion 2022.

"Eu, de Revelion, sunt în biserică, să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu, în noaptea de Revelion, sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserică, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui.", a declarat Becali, vineri, la Antena 3.

Ce își dorește Becali pentru 2022

"Vedeți, rugăciunile sunt de trei feluri: una de cerere, cand ceri Lui Dumnezeu, a doua de mulțumire și a treia de slavă Lui Dumnzezeu, pentru toate câte a făcut pentru creație. Eu de cerere nu pot sa cer decât un singur lucru, adică ce cer de un an jumătate, în fiecare zi. Cer - Doamne, arată lumii întregi, pe cuvânt că asta cer, arată lumii întregi puterea ta a ortodoxiei, ca să vadă ei toate popoarele bogate cum noi românii nu o să avem probleme cu Covidul, deși suntem săraci și nu avem medicamente. De un an și jumătate mă rog și a început Dumnezeu să arate, cred.", a spus Becali

"Peste tot văd, 200 de mii în Franța, Anglia, la noi 1.500 de cazuri. Și o să arate mai mult Dumnezeu... Asta e rugămintea mea. În rest, slavă și mulțumire, pentru tot ceea ce mi-a dat. Nu mai am ce să cer eu. Mie știi ce mi-a dat? Mie mi-a aratat drumul. Drumul spre mântuire, spre Rai. Sunt mulțumit și nu vreau mai mult.", a menționat Becali.

VEZI ȘI Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

"Bucuriile pe care le trăiesc, eu le trăiesc numai în biserică"

"Bucuriile pe care le trăiesc, eu le trăiesc numai în biserică. Bucuriile astea lumești nu mă interesează, sunt pentru mine deșertăciune. Sau dacă vreți, bucuria pe care o trăiesc așa, lumește, este cu nepoțica, când stau și râd cu ea. În rest, celelalte sunt bucurii duhovnicești.", a mai spus Becali.

Vezi și Gigi Becali, fascinat de o melodie în limba greacă. Artist celebru: Îi place foarte mult - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel