Unde era Elena Udrea în 2000-2004, când ne băteam cu PSD pe viaţă şi pe moarte?, afirmă Cezar Preda

Cezar-Preda
Cezar-Preda

Aflat vineri, la Gura Humorului, vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a comentat afirmaţiile de joi ale Elene Udrea care a spus că îl susţine pe Emil Boc pentru că formaţiunea democrat-liberală are nevoie de un om care "să bată cu pumnul în masă" în afara partidului, şi nu de un lider care să facă "blat" cu opoziţia şi "teleopoziţia".

"Dacă acestea sunt declaraţii oficiale, atunci am o întrebare: Unde era doamna Udrea între anii 2000 şi 2004, când majoritatea susţinătorilor lui Vasile Blaga alături de Traian Băsescu se băteau pe viaţă şi pe moarte cu un PSD hotărât să desfiinţeze PD", a spus Preda.

El consideră că este neserios ca în locul argumentelor să fie folosite "asemenea aberaţii".  "Adversarul nostru a fost, este şi va fi PSD", a conchis Cezar Preda.

Cezar Preda se află la Gura Humorului în echipa de susţinători ai lui Vasile Blaga care îşi prezintă moţiunea cu care candidează la Convenţia Naţională din 14 mai.  Blaga este însoţit de Sorin Frunzăverde, Costică Canacheu, Mihaela Popa şi Cristian Boureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel