Un soldat roman și-a cerut iubita de soție la Festivalul Roman Apulum

Captură video
Captură video

Duminică a avut loc o cerere inedită în căsătorie la la Festivalul Roman Apulum din Alba Iulia. 

Un soldat roman a îngenuncheat nu pentru a se preda în fața inamicului, ci pentru a-și cere iubita de soție, în mijlocul Festivalului Roman Apulum, din Alba Iulia, scrie Ziarul Unirea

Partenera sa, din rândul dacilor, a răspuns afirmativ întrebării tânărului, care a ales să facă acest pas după „Marea confruntare” între daci și romani. Tânăra a fost vădit emoționată, având lacrimi în ochi atunci când a spus marele „DA!”. 

Cerere în căsătorie la Brașov, în Piața Sfatului

O cerere în căsătorie inedită a avut loc la una dintre terasele din Piața Sfatului. Un bărbat a plănuit un moment de neuitat pentru iubita sa. Imaginile au devenit în scurt timp virale pe Internet.

Bărbatul a pregătit o coregrafie inedită și mai mulți prieteni de-ai săi au expus la balconul terasei Restaurantului Cupt’or un mesaj cu cererea în căsătorie. După ce tânărul și-a făcut curaj, a rostit marea întrebare la un microfon. Tânăra, emoționată, a acceptat în uralele și aplauzele tuturor.

Întreaga scenă a fost surprinsă de martori ai evenimentului și au fost publicate, ulterior, pe o rețea de socializare. Imaginile au devenit în scurt timp virale pe Internet, potrivit BizBrașov.

Vezi și: Cerere în căsătorie inedită la Brașov / VIDEO VIRAL

Cerere în căsătorie cu...încătușări

Un cuplu din Râmnicu Sărat a făcut primii pași spre căsnicie printr-o farsă de proporții, bine gândită și organizată. Cei doi tineri de 26 de ani, el, cadru militar și ea, asistentă la un cabinet stomatologic, au fost opriți în trafic. Șoferul a fost încătușat, în timp ce iubita lui încerca, cu teamă, să-și dea seama ce se întâmplă. 

Totul făcea parte dintr-un scenariu pus la punct de tânăr. Autoturismul în care se aflau cei doi a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, dar la scurt timp, s-a ajuns la un scandal cu încătușări și percheziții corporale. Polițiștii de la Serviciul Rutier și mascații erau 'complicii' tânărului.

Viitoarea mireasă a scăpat de spaimă abia când mascații i-au dat tânărului cutia cu inelul de logodnă. Ea a spus 'DA', printre lacrimi de bucurie, și și-a îmbrățișat alesul. 

Vezi și: Cerere în căsătorie cu încătușări și percheziții corporale, la Buzău / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel