Cerere în căsătorie cu încătușări și percheziții corporale, la Buzău / VIDEO

Foto ilustrativ. Imagine de Frauke Riether de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Frauke Riether de la Pixabay

Un tânăr din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a organizat o cerere în căsătorie inedită. După o farsă cu încătușări și percheziții corporale, iubita lui a spus, în lacrimi, 'DA'.

Un cuplu din Râmnicu Sărat a făcut primii pași spre căsnicie printr-o farsă de proporții, bine gândită și organizată. Cei doi tineri de 26 de ani, el, cadru militar și ea, asistentă la un cabinet stomatologic, au fost opriți în trafic. Șoferul a fost încătușat, în timp ce iubita lui încerca, cu teamă, să-și dea seama ce se întâmplă. 

Totul făcea parte dintr-un scenariu pus la punct de tânăr. Autoturismul în care se aflau cei doi a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, dar la scurt timp, s-a ajuns la un scandal cu încătușări și percheziții corporale. Polițiștii de la Serviciul Rutier și mascații erau 'complicii' tânărului.

Viitoarea mireasă a scăpat de spaimă abia când mascații i-au dat tânărului cutia cu inelul de logodnă. Ea a spus 'DA', printre lacrimi de bucurie, și și-a îmbrățișat alesul. 

La final, oamenii legii i-au aplaudat, le-au urat 'Casă de piatră', i-au felicitat și le-au dăruit un tort, potrivit Adevărul.

Altă cerere în căsătorie inedită:

'Accident' sfârșit cu o cerere în căsătorie pentru Paula, paramedic SMURD

Luni, pe 7 iunie 2021, chiar de ziua ei de naștere, Paula, o tânără care lucrează ca paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea, a fost cerută în căsătorie. Totul a fost pregătit din timp, cu un scenariu la care au participat și colegii de la Detașamentul Vatra Dornei. 

La ieșirea din tura de serviciu, colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o pe Paula la sediu, pentru a semna câteva documente. În realitate însă, alături de iubitul Paulei, pregăteau marea surpriză. 

Un 'accident' a avut loc la intrarea în curtea subunității, iar 'victima', respectiv iubitul ei, a cerut-o în căsătorie. 

'Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu.Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei. Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar „victima” trebuia s-o ceară de soție pe Paula... Zis și făcut! La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită!P.S. A zis „DA”.', se arăta pe pagina de Facebook a ISU „Bucovina" Suceava. (Vezi FOTO aici.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel