'Accident' sfârșit cu o cerere în căsătorie pentru Paula, paramedic SMURD / Foto & Video

Foto Facebook ISU „Bucovina" Suceava
Foto Facebook ISU „Bucovina" Suceava

Paula, paramedic SMURD, a fost cerută în căsătorie după un 'accident' în care 'victimă' a fost iubitul ei.

Luni, pe 7 iunie 2021, chiar de ziua ei de naștere, Paula, o tânără care lucrează ca paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea, a fost cerută în căsătorie. 

Totul a fost pregătit din timp, cu un scenariu la care au participat și colegii de la Detașamentul Vatra Dornei. 

La ieșirea din tura de serviciu, colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o pe Paula la sediu, pentru a semna câteva documente. În realitate însă, alături de iubitul Paulei, pregăteau marea surpriză. 

Un 'accident' a avut loc la intrarea în curtea subunității, iar 'victima', respectiv iubitul ei, a cerut-o în căsătorie. 

'Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu.Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei. Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunității, iar „victima” trebuia s-o ceară de soție pe Paula... Zis și făcut! La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită!P.S. A zis „DA”.', se arată pe pagina de Facebook a ISU „Bucovina" Suceava.

O altă cerere inedită în căsătorie. Un pompier de la ISU Timiș i-a cerut mâna iubitei sale, paramedic

În luna martie a acestui an, un pompier de la ISU Timiș și-a cerut într-un mod inedit iubita în căsătorie. Ajutat de colegii săi, bărbatul a organizat momentul ca la carte. "Vrei să fii soția mea?"– au fost cuvintele scrise de către pompieri, din accesorii și echipamente specifice.

"Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Surprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima. Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră. Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU Timiș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel