Cerere în căsătorie inedită la Brașov / VIDEO VIRAL

Cerere în căsătorie inedită la Brașov  /  Sursă foto: Captură Facebook
Cerere în căsătorie inedită la Brașov / Sursă foto: Captură Facebook

O cerere inedită în căsătorie a avut loc la una din terasele din Piața Sfatului, Brașov.

O cerere în căsătorie inedită a avut loc, ieri, la una dintre terasele din Piața Sfatului. Un bărbat a plănuit un moment de neuitat pentru iubita sa. Imaginile au devenit în scurt timp virale pe Internet.

Bărbatul a pregătit o coregrafie inedită și mai mulți prieteni de-ai săi au expus la balconul terasei Restaurantului Cupt’or un mesaj cu cererea în căsătorie. După ce tânărul și-a făcut curaj, a rostit marea întrebare la un microfon. Tânăra, emoționată, a acceptat în uralele și aplauzele tuturor.

Întreaga scenă a fost surprinsă de martori ai evenimentului și au fost publicate, ulterior, pe o rețea de socializare. Imaginile au devenit în scurt timp virale pe Internet, potrivit BizBrașov.

Andreea Marin, nuntă în secret? Prima reacție după ce a fost surprinsă în rochie albă: E adevărat...

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai solide, dar și unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Chiar dacă sunt împreună de mult timp, lumea încă se întreabă dacă cei doi vor face nunta, iar fiecare fotografie a "zânei surprizelor" lansează un val de întrebări și zvonuri. 

De curând, Andreea Marin a îmbrăcat o rochie albă, motiv pentru care mulți s-au întrebat dacă nu care cumva cei doi s-au căsătorit în secret.

Andreea Marin, despre rochia albă. Nuntă în secret?

Într-un interviu pentru Antena Stars, Andreea Marin a dezvăluit de ce a îmbrăcat, de fapt,  rochia albă cu care s-a fotografiat pe contul său de socializare.

Potrivit vedetei, ținuta nu a fost cea specifică unei nunți, așa cum s-a speculat, ci pentru a marca un nou proiect inovativ pe care l-a demarat.

”E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printre alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă, sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această invoație stochează amintiri de o viață întreagă”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

În ceea ce privește viața de familie cu Adrian Brâncoveanu, cât și despre ideea de a deveni mamă pentru a doua oară, Andreea Marin a spus că nu exclude nimic din ideile de mai sus (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel