Un şofer aflat în comă alcoolică, reţinut după ce a avariat mai multe autoturisme

Un bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, care s-a urcat la volan în coma alcoolică şi a avariat mai multe autoturisme aflate într-o parcare, a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, în urma recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei a rezultat că acesta avea, la prima recoltare, o alcoolemie de 2,71 gr/l alcool pur în sânge, iar la a doua, o alcoolemie de 2,80 gr/l alcool pur în sânge.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a avariat trei autoturisme parcate regulamentar în timp ce se deplasa cu maşina pe strada Stadionului din Sfântu Gheorghe. 'Având în vedere modalitatea şi împrejurările de comitere a faptei, respectiv gradul foarte ridicat de alcoolemie pe care acesta îl avea în sânge, organul de cercetare penală a apreciat că s-a creat o stare de pericol pentru relaţiile sociale, care s-a materializat prin producerea unui accident de circulaţie, motiv pentru care, prin ordonanţă, s-a dispus faţă de conducătorul auto măsura reţinerii pentru 24 de ore', au precizat, marţi, reprezentanţii IJP Covasna.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi distrugere, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel