Un șarpe a murit după ce a fost mușcat de un om

cobra
cobra

Ironia sorții pentru o reptilă veninoasă. A avut parte de același tratament din partea unui fermier din Nepal care s-a apărat, mușcându-l în mod repetat până ce a murit.

Un fermier din Nepal care a fost muşcat de un șarpe cobra a reușit să ucidă animalul după ce l-a mușcat, la rândul său, potrivit BBC News. ”Când am realizat că m-a mușcat un șarpe, m-am întors acasă să iau o torță și am văzut că era o cobră. Așa că am mușcat-o până a murit.”

”Un îngrijitor de șerpi mi-a spus că dacă un șarpe te mușcă, mușcă-l și tu până când acesta va muri, iar ție nu ți se va mai întâmpla nimic”, a explicat Mohammed Salmodin. Fermierul a fost mușcat de reptilă marți, în timp ce lucra pe un câmp de orez din capitala Nepalului, Kathmandu.

Bărbatul a fost la spital după incident și a fost tratat pentru mușcătura de șarpe. Oficialitățile spun că acesta nu va fi pus sub acuzare, deoarece reptila nu este pe cale de dispariție.

În mod surprinzător, acesta nu este primul caz când un om mușcă un șarpe. În 2009, un fermier din Kenya s-a luptat cu un piton care îl atacase și a mușcat reptila de coadă, reușind în final să scape cu viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel