Un şarpe a călătorit din Australia în Scoţia

Un şarpe a reuşit să ajungă pe trei continente, călătorind din Australia până în Scoţia în valiza unei turiste, potrivit relatărilor apărute în presa australiană luni şi citate de dpa.

Pitonul neveninos (din specia Antaresia maculosa) a fost descoperit vineri în pantoful unei femei pe nume Moira Boxall, după ce aceasta s-a întors dintr-o vacanţă petrecută în Australia, a indicat televiziunea publică australiană ABC. Paul Airlie, ginerele lui Boxall, care locuieşte împreună cu familia sa în Mackay, un oraş din statul australian Queensland (nord-est), a declarat pentru ABC că descoperirea a constituit o adevărată surpriză. 'Nu se aştepta deloc să găsească şarpele când şi-a despachetat valiza la întoarcerea în Scoţia ', a povestit el.

Ce se va întâmpla cu reptila?


Şarpele se ascunsese în pantoful lui Boxall, care fusese împachetat alături de celelalte lucruri în valiză. Pitonul 'a reuşit să călătorească din Mackay la Glasgow fără a fi descoperit', a declarat Airlie pentru ABC, adăugând în glumă că 'pentru scoţieni, şerpii sunt la fel de neobişnuiţi cum e zăpada pentru un locuitor din Queensland'. În fotografiile apărute în presa locală se poate vedea că şarpele a năpârlit în timpul călătoriei sale în pantof. În prezent, pitonul a fost plasat în carantină în Scoţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel