Un român a fost arestat după ce a pipăit o jurnalistă din Spania pe stradă. "Îmi pare rău să te întrerup, tocmai te-a atins?"

Captură video
Captură video

Un român din Spania a fost arestat după ce a agresat o jurnalistă, chiar pe stradă. 

Isa Balado, jurnalistă, transmitea în direct chiar de pe stradă, când un bărbat a venit din spatele ei şi i-a pus mâna pe fund, întrebând-o pentru ce televiziune lucrează. 

"Isa, îmi pare rău să vă întrerup, tocmai te-a atins?", a întrebat-o colegul ei din studio.

"Da", a spus jurnalista, care s-a întors spre bărbat și l-a întrebat "Oricât de mult ai vrea să mă întrebi pentru ce canal lucrez, chiar trebuie să îmi atingi fundul?", scrie Euronews

Situaţia, însă, nu s-a calmat. După ce postul de televiziune a revenit în direct, românul era în aceeaşi zonă şi hărţuia şi alte femei. 

"Li se întâmplă tuturor fetelor pe care le întâlneşte. Este dezgustător, mai ales atunci când încerci să munceşti", a declarat Isa Balado.

Irene Montero, ministrul spaniol pentru Egalitatea de Şanse, a scris pe Twitter că "Ceea ce până acum era considerat normal nu mai este aşa. Ajunge. Strigătul ţării noastre este pentru a garanta dreptul la libertate sexuală tuturor femeilor". 

Şi secretarul de stat pentru egalitate şi împotriva violenţei de gen, Angela Rodriguez, a menţionat că "Impunitatea cu care acţionează atacatorii, chiar la televizor sau în timp ce întreaga lume urmăreşte finala unei Cupe Mondiale, trebuie să înceteze". 

Mediaset Espana a emis și o declarație în care și-a exprimat cea mai mare solidaritate față de jurnalista hărțuită „după situația absolut intolerabilă pe care a trăit-o astăzi”.

Poliția spaniolă a confirmat arestarea românului de 25 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel