Un procuror implicat în lupta anti-mafia a fost asasinat în luna de miere, pe plajă

Sursă foto: Pexels (NEOSiAM 2021)
Sursă foto: Pexels (NEOSiAM 2021)

Un procuror implicat în lupta anti-mafia a fost asasinat pe o plajă, în timp ce se afla în luna de miere. 

Un cunoscut procuror antimafia din Paraguay a fost ucis în Columbia, în timp ce se afla în luna de miere. Soția sa anunțase cu câteva ore înainte că este însărcinată, anunță BBC. Un înalt procuror paraguayan, care a luptat împotriva crimei organizate în țara sa natală, a fost împușcat mortal în timpul lunii de miere în Columbia.

Marcelo Pecci se afla pe o plajă de pe insula Baru când a fost ucis de doi bărbați înarmați. Cu câteva ore înainte de împușcături, soția lui Pecci anunțase pe Instagram că este însărcinată. Președintele paraguayan Mario Abdo Benitez a descris împușcăturile ca fiind o „crimă lașă", scrie Mediafax. 

Soția procurorului este jurnalistă. Au fost abordați pe o plajă privată

Soția sa, jurnalista Claudia Aguilera, a declarat că au fost abordați de doi bărbați pe o plajă privată. Ea a mai spus că soțul său nu a primit nicio amenințare.

„Doi bărbați l-au atacat pe Marcelo. Au venit cu o barcă mică, sau cu un jet ski, adevărul este că nu am văzut bine", a declarat Aguilera pentru ziarul El Tiempo.

Unul dintre agresori a coborât și „fără să spună nimic l-a împușcat pe Marcelo de două ori, un (glonț) l-a lovit în față și altul în spate", a spus ea.

Statele Unite se implică în ancheta asasinatului

Șeful poliției columbiene și anchetatorii din Paraguay s-au deplasat la locul crimei. Oficiali din Statele Unite vor ajuta și ei la anchetă, a declarat șeful poliției naționale din Columbia, generalul Jorge Luis Vargas.

Pecci era specializat în crimă organizată, trafic de droguri, spălare de bani și finanțare a terorismului.
În 2020, el a lucrat la un caz împotriva fostului fotbalist brazilian Ronaldinho, care a fost arestat în timp ce încerca să intre în Paraguay cu un pașaport fals.

Te-ar mai putea interesa și: Cine este Alex Konanykhin, bancherul rus care oferă 1.000.000 de dolari pentru arestarea lui Putin. "Căutat, viu sau mort" - FOTO / VIDEO

Vila de lux a fostului ginere al lui Putin, din sudul Franței, ocupată de activiști. Cine este Kirill Shamalov, cunoscut drept cel mai tânăr miliardar al Rusiei - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel