Un olandez la Viitorul. Hagi îşi întăreşte atacul

Foto fcviitorul.ro
Foto fcviitorul.ro

FC Viitorul l-a transferat pe olandezul Mailson Lima.

FC Viitorul Constanţa l-a transferat pe jucătorului olandez Mailson Lima Duarte Lopes, care a semnat un contract valabil pentru un an şi şase luni, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani, a anunţat campioana României la fotbal pe site-ul său oficial.

În vârstă de 23 de ani, Mailson Lima evoluează pe postul de mijlocaş lateral sau atacant, iar ultima oară a fost legitimat la FC Dordrecht (Olanda). În acest sezon din campionatul olandez a jucat în 16 partide şi a înscris 5 goluri în liga secundă olandeză. Mailson Lima Duarte Lopes a ajuns luni seara în cantonamentul campioanei României de la Belek (Turcia).

Am ales Viitorul pentru că este un club important, iar antrenorul Gheorghe Hagi este un nume foarte mare în fotbal, iar acesta a fost primul motiv pentru care am venit aici. Pot învăţa multe de la un fost mare jucător ca el şi acum un mare antrenor. A jucat la Real Madrid, Barcelona, Galatasaray, a declarat Mailson Lima. Ştiu că Viitorul e campioana României, iar acum se află pe locul 6 şi sper că vom putea urca în clasament, a precizat olandezul, care a menţionat că nu a discutat cu compatriotul său Bradley De Nooijer înainte de a veni la FC Viitorul.

Nu am discutat cu Bradley, totul s-a întâmplat foarte repede, însă am discutat cu alţi oameni înainte de a veni. Obiectivul meu este să câştig fiecare meci, să joc cât mai bine şi să devin campion, a subliniat Mailson Lima.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel