Un nou jucător al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, pozitiv COVID-19

Un jucător al echipei de fotbal Rapid Bucureşti a fost depistat pozitiv cu COVID-19, după ce a prezentat simptome specifice virusului.

Cel în cauză este fundaşul stânga Lucian Goge, care a intrat imediat în izolare, iar în momentul de faţă se simte bine, scrie Agerpres. FC Rapid a anunţat şi că la formaţia secundă a clubului există şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, jucătorii fiind, de asemenea, în izolare. Chiar şi fără aceştia, Rapid II a învins, sâmbătă, pe FC Voluntari II, cu 2-1, în liga a treia.

Rapid a avut cinci jucători infectaţi luna trecută, pe Virgil Drăghia, Ştefan Pănoiu, Rareş Ilie, Rareş Lazăr şi Cătălin Hlistei, dar şi pe antrenorul principal de atunci, Adrian Iencsi, şi alţi trei membri ai staff-ului tehnic.

Mai multe cazuri de infectare 



De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt şi FC Voluntari) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, U Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Slobozia).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel