Un mort și trei răniți într-un accident pe DN7. Șoferul vinovat era băut

FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara

Un grav accident de circulație, cu o persoană decedată și alte trei rănite, a avut loc azi-noapte pe Drumul Național 7, în județul Hunedoara. 

Autoritățile au fost alertate să intervină azi-noapte la un accident ce a avut loc pe DN7, în apropierea haltei Geoagiu. 

Pompierii specializați în descarcerare, prim ajutor și stingere de la Detasamentul Orăștie au gasit într-un autoturism, ieșit în decor, patru victime.

Un barbat, de 64 de ani, a murit pe loc în urma accidentului rutier în timp ce alte trei persoane au suferit politraumatisme. Răniții, toți bărbați în stare de conștientă, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, produs în jurul orei 2:00, după care au fost transportați cu ambulanțe SMURD și SAJ la Spitalul Orăștie. Ulterior au fost tranferați la UPU Deva.

"Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,62 miligrame litri alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel