Un mort și trei răniți în Franța, după un atac armat

O tânără a fost ucisă, iar alte trei persoane rănite, dintre care două grav, în urma unui atac armat ce a avut loc sâmbătă seara, la Woippy, în apropiere de Metz (nord-estul Franței). Bărbatul în stare de ebrietate care a deschis focul asupra trecătorilor a fost reţinut, a anunţat poliţia.

Bărbatul avea asupra sa o armă de calibrul 9 milimetri şi a deschis focul în jurul orei locale 22:00 (23:00, ora României), pe o stradă dintr-un cartier din Woippy, la nord de Metz, a precizat o sursă din cadrul poliţiei. Bărbatul, prezentat ca "un atactor nebun în stare de ebrietate", a tras mai multe focuri de armă.

O tânără în vârstă de 25 de ani a decedat pe loc, în timp ce altă victimă, un bărbat în vârstă de 30 de ani atins de un glonţ la nivelul capului, se afla între viaţă şi moarte. El a fost evacuat de către salvatori, iar pronosticul vital era rezervat în cazul său, a precizat o sursă din cadrul poliţiei.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost atins de un glonţ la nivelul abdomenului, iar un altul în vârstă de 60 de ani a fost rănit "mai uşor", potrivit poliţiei. 

Vezi și: Alertă în Franţa, ameninţări teroriste fără precedent

Autorul atacului a fost reţinut rapid. El a fost imobilizat cu ajutorul unui pistol cu şocuri electrice de către poliţişti care patrulau în cartier. Potrivit martorilor, acesta ar fi fost văzut sâmbătă seara plimbându-se pe stradă cu arma în mână, după care a început să tragă în trecători, aparent "la întâmplare".

Tânăra a fost ucisă în faţa imobilului în care locuia, iar sexagenarul a fost rănit uşor în timp ce repara o maşină, conform primelor informații din cadrul anchetei.

Autorul atacului, rănit în timpul intervenţiei poliţiei, a fost transportat la un spital şi urmează să fie arestat preventiv pentru a fi audiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel