Un lider PNL îi ia apărarea lui Gabriel Oprea: Toată lumea sare pentru o întâmplare nefericită

A fost protest în Capitală. Manifestanții au cerut demisia ministrului de Interne, Gabriel Oprea, pentru că un polițist de 28 de ani care făcea parte din coloana oficială a vicepremierului a murit, marți seară în urma unui accident. Polițistul a căzut într-o groapă de pe carosabil în timpul serviciului. 

Protestarii au acuzat lipsa de transparență a comunicării instituționale, ceea ce ar însemna și o lipsă de asumare a responsabilității. 

În contextul conflictului din Cluj cu Marius Nicoară (VEZI AICI MAI MULT), Mihai Seplecan, copreședinte executiv al PNL Cluj și președinte al CJ Cluj, a spus, pentru dcnews.ro, că "Dl Nicoară nu poate să mai conducă partidul pentru problemele pe care le are. Dânsul, toată lumea știe că a fost prins cu 1,4% alcoolemie și a făcut un accident cu un taximetrist pe care era aproape să-l omoare. Acum toată lumea sare în cazul Oprea pentru o întâmplare nefericită. Însă, dl Marius Nicoară a fost prins sub influența alcoolului, are proces la Înalta Curte și nimeni nu sesizează, nimeni nu face nimic". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel