Un leu biletul la teatru. Spectacole pentru toată lumea

În Stagiunea de vară, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu!

Teatrul Ţăndărică dă startul celei de-a V-a ediții a STAGIUNII de VARĂ "TEATRU, STRADĂ şi COPIL", care se va desfăşura în perioada 14 aprilie - 11 septembrie 2016, sub egida proiectului TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI.

La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta, poveștile să fie auzite de și mai mulți copii.

Ca atare, Teatrul Țăndărică lansează joi, 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de Vară, proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică prețul biletului va fi de 1 leu!

"Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a lor, așa că, ne-am dorit, ca anul acesta, în Stagiunea de Vară, cât mai mulți copii să se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic." - Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică.

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se va afla în parcurile: Sebastian (14 aprilie - 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august - 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România, proiectul STAGIUNEA de VARĂ "TEATRU, STRADĂ şi COPIL" se doreşte a fi o celebrare a tuturor artelor care înfrumuseţează copilăria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel