Un fotbalist a dat autograf pe un porc - FOTO în articol

Fotografie creată de Mihai Vlasceanu, de la Pexels
Fotografie creată de Mihai Vlasceanu, de la Pexels

Un fotbalist de la FC Barcelona a devenit viral după a dat un autograf pe un porc viu. 

Este vorba despre Riqui Puig, tânărul mijlocaş al Barcelonei. Un fan i-a întins jucătorului un porc viu şi i-a cerut să îi dea un autograf.

Fotbalistul nu a părut deranjat de intenția fanului și a dus până la capăt dorința acestuia, iar porcul a plecat alături de stăpânul său cu un autograf din partea lui Riqui Puig, scrie Digisport.ro.

VEZI VIDEO AICI

Barcelona schimbă numele stadionului, după meciul cu Atletico Madrid

Formația catalană a ajuns la un acord cu compania Spotify, care va fi sponsorul Barcelonei în următoarele trei sezoane. Negocierile au început în urmă cu câteva luni, iar anunțul oficial ar urma să fie făcut astăzi, anunță RAC1, potrivit Marca.

În urma acestei înțelegeri, Spotify va deveni sponsorul principal atât pentru echipa masculină a Barcelonei, cât și pentru cea feminină, iar formația catalană ar urma să încaseze nu mai puțin de 280 de milioane de euro pentru cei trei ani de contract, scrie sport.ro.

Înțelegerea prevede și schimbarea numelui legendarului stadion al Barcelonei. Pe lângă "Camp Nou", în noua denumire oficială va apărea și numele noului sponsor, anunță sursa citată.

Spotify este o companie suedeză de servicii de streaming audio, care a fost fondată în 2006. Directorul executiv este Daniel Ek, care are o avere estimată la 3,1 miliarde dolari.

Recordurile anului 2021 în fotbal. Ronaldo și Messi au doborât 10 dintre ele

Pentru Cristiano Ronaldo, anul 2021 a fost unul deosebit. El a depășit două dintre cele mai importante recorduri mondiale: cel privind numărul de goluri pentru o echipă națională și cel al numărului de goluri în meciuri oficiale.

În plus, portughezul și-a însușit o sumedenie de recorduri europene, contabilizând un total de 7 noi performanțe mondiale sau europene în 2021.

Lionel Messi a depășit, de asemenea, două recorduri mondiale, pentru golurile marcate la un singur club și într-un singur campionat național și, în plus, a devenit cel mai bun marcator la nivel de echipe naționale sud-americane.

Toate aceste recorduri bătute de Messi i-au aparținut anterior lui brazilianului Pele, care, astfel, a pierdut în 2021 majoritatea realizărilor sale remarcabile, pe care le-a deținut timp de aproximativ o jumătate de secol. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel