Un fost mare campion și-a desfigurat soția - Foto

Fostul mare campion din echipa olimpică de schi a SUA, Bode Miller, a accidentat-o grav pe soţia sa, Morgan. Aceasta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă. Chiar și așa, fosta voleibalistă a avut puterea să declare: „Încă îl mai iubesc”.

„Am găsit-o pe femeia vieţii mele!!! Şi am convins-o să mă ia de bărbat”, anunţa, în septembrie, cvintuplul medaliat olimpic, pe Twitter. La 34 de ani, Miller, dublu câştigător al Cupei Mondiale de Schi (2005 şi 2008), are o fetiţă, Dacey, în vârstă de patru ani, dintr-o relaţie anterioară.

Ghinionul pare să-i fi urmărit atunci când au plecat în vacanţă şi, deşi sperau să se relaxeze şi să uite de toate problemele, cuplul Bode şi Morgan Miller a ajuns de urgenţa la spital.

Bode a lovit-o din greşeală pe soţia lui, Morgan, cu o minge de golf. Femeia a avut ghinionul să se afle în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit, chiar pe traiectoria mingii lovite cu putere de soțul său. Morgan a fost dusă de urgenţă la spital, iar medicii i-au cusut arcada şi sprânceana cu 50 de copci. „Chiar dacă am fost lovită de soţul meu, îl iubesc la fel de mult”, a declarat Morgan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel