Un film despre viaţa fotbalistului Zlatan Ibrahimovic va fi coprodus de Nordisk Film

Un film bazat pe autobiografia celebrului fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovic, devenită bestseller, va fi coprodus de o prestigioasă companie daneză, Nordisk Film, au anunţat joi reprezentanţii acesteia, citaţi de DPA.

Filmările pentru 'I Am Zlatan' vor începe anul viitor, au dezvăluit într-un comunicat reprezentanţii companiei Nordisk Film. 'Mă simt inspirat, emoţionat, dar şi puţin speriat să fac parte din acest proiect uriaş', a declarat regizorul Jens Sjogren. Castingul - inclusiv găsirea a doi actori care să îl interpreteze pe Zlatan Ibrahimovic la vârstele de 11 şi 16 ani - se va desfăşura în a doua jumătate a acestui an.

În aceeaşi perioadă va fi finalizat şi scenariul acestui film. Producătorii principali sunt Fredrik Heinig şi Mattias Nohrborg de la compania de producţie BRF. Zlatan Ibrahimovic, aflat în prezent sub contract cu echipa LA Galaxy, urmează să se implice la rândul lui în acest proiect cinematografic. Autobiografia 'I Am Zlatan', publicată în 2011, l-a avut coautor pe David Lagercrantz, care a spus că viaţa renumitului fotbalist suedez 'este o poveste remarcabilă'.

Volumul a fost tradus în peste 30 de limbi şi descrie copilăria petrecută de Zlatan Ibrahimovic în Malmo, un oraş din sudul Suediei, şi perioadele în care a jucat în calitate de fotbalist profesionist la cluburi precum Ajax Amsterdam, Juventus Torino şi FC Barcelona. Atacantul suedez a câştigat campionatele naţionale din Spania - cu FC Barcelona -, Italia - cu AC Milan şi Inter Milano -, Olanda - cu Ajax Amsterdam - şi Franţa - cu Paris Saint Germain. Totuşi, el nu a reuşit să câştige campionatul Angliei în perioada în care a jucat la Manchester United. Zlatan Ibrahimovic s-a retras după Euro 2016 din naţionala de fotbal a Suediei, pentru care a înscris 62 de goluri în 116 partide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel