Un exercițiu antitero a devenit o intervenție reală, după ce un fost polițist l-a înjunghiat pe amantul soției sale

Un exercițiu antitero a devenit o intervenție reală, după ce un fost polițist l-a înjunghiat pe amantul soției sale / Foto: Pixabay
Un exercițiu antitero a devenit o intervenție reală, după ce un fost polițist l-a înjunghiat pe amantul soției sale / Foto: Pixabay

Un exercițiu antitero a fost transformat într-o intervenție reală, după ce un fost polițist l-a înjunghiat pe amantul soției sale.

Un exercițiul antitero, efectuat în Germania, a fost întrerupt din cauză că un fost polițist l-a înjunghiat pe amantul soției sale, scrie Bild.

Duminică dimineața, la clinica Hufeland din Muhlhausen, 150 de membri ai forțelor speciale au avut programată o simulare. Scenariul exercițiului presupunea că doi bărbați înjunghie pacienții la întâmplare. Indivizii ucid mai multe persoane, apoi se ascund în clădire.

La ora locală 09:40, trupele speciale și-au întrerupt brusc antrenamentul. Motivul? La aproximativ 200 de metri de locul în care era efectuat exercițiul, un bărbat de 65 de ani a fost înjunghiat grav.

Atacatorul a fost un individ în vârstă de 70 de ani, fost polițist. Acesta a surprins-o pe Astrid, soția sa în vârstă de 66 de ani, cu amantul. Orbit de gelozie, fostul om al legii a decis să se răzbune. Abia când fiul său în vârstă de 33 de ani i-a smuls cuțitul, atacatorul a fugit de la locul faptei. El a urcat într-o mașină și a început să gonească pe străzi, în speranța că va scăpa nepedepsit. La scurt timp el a fost prins de membrii forțelor speciale. Bărbatul înjunghiat a fost transportat cu elicopterul la spital. El a fost operat de urgență. Atacatorul a fost reținut iar acum este cercetat pentru tentativă de omor.

Panică în Polonia din cauza unui exercițiu antiterorist

În luna mai presa internațională a scris că persoane necunoscute ar fi preluat controlul asupra unui avion polonez aflat deasupra Europei.

„Conform primelor informații aparatul de zbor spre îndreaptă spre Oceanul Atlantic. Autoritățile nu au confirmat informația și nu se știu detalii despre numărul persoanelor aflate la bord”, transmiteau jurnaliștii.

Mai multe agenții de presă au preluat știrea, crezând că este veridică. Totuși, la scurt timp s-a aflat adevărul.  A fost vorba  doar despre o simulare în cadrul exercițiului Sarex-21, când Polonia a simulat deturnarea unui avion, folosind o aeronavă a Forțelor Aeriene Poloneze. Presa poloneză  scris ulterior că a fost vorba de un exercițiu antiterorist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel