Un consilier local a dat foc unui magazin. Motivul i-a surprins pe toți

Incendiu
Incendiu

Un consilier local din Constanța este cercetată de polițiști după ce ar fi comandat incendierea magazinului de vizavi dintr-un motiv incredibil.

Florina Nedelea, consilier local în localitatea Ion Corvin din județul Constanța, se pare că este în spatele incendierii unui magazin poziționat peste stradă față de al ei. Motivul pentru care femeia a recurs la acest gest este că la magazinul de vizavi erau vânzări mai mari decât la ea după ce patronul i-ar fi "furat" clienții. Mai mult, primarul comunei a declarat că se teme acum pentru că ar fi fost următoarea pe lista consilierului local, conform replicaonline. ”A spus că-mi dă și mie foc.... Au declarat cei doi, eram pe listă!”, a declarat primarul pentru publicația constănțeană.

A instigat doi tineri pentru provocarea incendiului

Polițiștii de la Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța și polițiștii orașului Băneasca, au identificat trei persoane implicate. Conform autorităților, Florina Nedea ar fi instigat, la distrugere prin incendiere a societății comerciale din localitatea Ion Corvin, doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel