Un camion a intrat în mulţime la un festival în Olanda

DJ
DJ

O camionetă a lovit patru pietoni în noaptea de duminică spre luni în apropierea festivalului Pinkpop din Olanda, ucigând o persoană şi rănind grav alte trei.

O camionetă a lovit patru pietoni în noaptea de duminică spre luni în apropierea festivalului Pinkpop din Olanda, ucigând o persoană şi rănind grav alte trei, informează poliţia olandeză, citată de AFP. Incidentul a avut loc în jurul orei locale 04:00 (02:00 GMT) în apropierea unui camping al festivalului, în Mensheggerweg din Landgraaf (sud), la câţiva kilometri de frontiera germană. 

"Camioneta implicată este căutată în continuare", a precizat poliţia locală pe contul său Twitter. Un elicopter al serviciilor de urgenţă a intervenit la faţa locului. 

Şoseaua este provizoriu închisă circulaţiei din cauza "anchetei tehnice a poliţiei" în curs de desfăşurare, precizează comunicatul. Nu se ştie deocamdată dacă a fost un accident sau un act terorist. Cu Pearl Jam, Foo Fighters şi Bruno Mars drept capete de afiş, cea de-a 49-a ediţie a festivalului Pinkpop a atras circa 67.000 de vizitatori zilnic vineri, sâmbătă şi duminică, potrivit directorului Jan Smeets, citat de agenţia de presă olandeză ANP, relatează Agerpres.

Vezi şi:Angela Merkel, ultimatum. Săptămână decisivă pentru cancelarul german



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel