Un bărbat și-a dat FOC. Motivul este incredibil

smurd
smurd

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din judeţul Galaţi şi-a dat foc în faţa Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Arad, nemulțumit fiind că i s-a refuzat eliberarea unui paşaport nou. 

Acesta nu deținea niciun act de indentitate, acesta fiind motivul pentru care i s-a refuzat eliberarea unui nou pașaport.

Poliţia a fost solicitată la faţa locului pentru a negocia cu bărbatul, însă negocierile nu au avut efectul de a-l face pe bărbat să se răzgândească cu privire la fapta pe care intenţiona să o comită.

La cinci minute după ce un echipaj de pompieri a ajuns la faţa locului, bărbatul a aprins bricheta pe care o avea în mână şi şi-a dat foc.

Gălăţeanul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe Arad, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

„A fost preluat cu arsuri la nivelul scalpului şi al feţei, arsuri de gradul 2. I s-au acordat primele îngrijiri. Este conştient şi stabil deocamdată. Rămâne să fie evaluat la Unitatea de Primire Urgenţe Arad”, a precizat medicul Mircea Merea, director medical în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, potrivit aradon.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel