Un bărbat din Sebeș și-a înjunghiat soția și fiica, deși femeia avea ordin de protecție împotriva lui

Un bărbat din Sebeș și-a înjunghiat soția și fiica, deși femeia avea ordin de protecție împotriva lui / Foto: Pixabay
Un bărbat din Sebeș și-a înjunghiat soția și fiica, deși femeia avea ordin de protecție împotriva lui / Foto: Pixabay

Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiica, în Sebeș. Ordinul de protecție nu le-a ajutat pe victime.

Un bărbat din Sebeș și-a înjunghiat soția și fiica. Era cât pe ce să se producă o tragedie, asta deși femeia avea un ordin de restricție împotriva individului, iar acesta nu avea voie să se apropie de ea sau de copii la o distanță mai mică de 200 de metri, scrie Alba24.ro. Bărbatul și-ar fi luat un cuțit și ar fi mers hotărât să își înjunghie soția și fiica. Cele două au scăpat.

Mama de 36 de ani și fiica de 16 ani s-au luptat cu agresorul pentru viața lor și i-au provocat acestuia mai multe răni. Acum bărbatul de 44 de ani se află internat la Spitalul Universitar din Cluj Napoca, unde are nevoie de minim 40 de zile de îngrijiri medicale. 

Acest caz arată din nou cât de ineficiente sunt ordinele de restricție în România, care nu le apără cu nimic. Deși o lege a fost votată pentru implementarea brățărilor, statul român încă nu o implementează. În acest context, despre faptul că agresorul s-a apropiat de victimă se află târziu, atunci când se întâmplă vrei nenorocire.

Crimă terifiantă înainte de Crăciun, în Vânju Mare. Un italian gelos a împușcat-o în CAP pe femeia care-l părăsise

Ordinul de protecție nu a protejat-o nici pe femeia din Vânju Mare, care a fost împușcată în cap de fostul soț italian gelos. Crima s-a produs în fața magazinului în care femeia lucra. Echipajele de ambulanță deplasate la fața locului nu au mai putut salva femeia. Vezi mai mult AICI.

Femeia care nu a putut fi salvată de ordinul de restricție pe care îl avea împotriva bărbatului este Loredana ( vezi FOTO). Ea fusese căsătorit cu Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu. Acum și-a pus planul în aplicare. A intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă. Femeia a ieșit pe stradă, strigând după ajutor. Însă italianul a fugit după ea și a ucis-o. Apoi a încercat să-și ia viața cu mai multe focuri de armă. Individul i-a amenințat și pe martori cu arma, un pistol Beretta, spunându-le să stea deoparte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel