Crimă terifiantă înainte de Crăciun, în Vânju Mare. Un italian gelos a împușcat-o în CAP pe femeia care-l părăsise

foto ilustrativ pixabat
foto ilustrativ pixabat

O femeie a fost împușcată în cap de bărbatul pe care se pare că-l părăsise.

UPDATE: Se pare că femeia a fost împușcată când ieșea din scara blocului. S-ar fi tras șapte focuri de armă. Italianul, de 73 de ani, ar fi venit în România tocmai ca să se răzbune pe femeie, alături de care ar fi avut o relație când aceasta locuia în Italia. În România, femeia avea o altă relație și un magazin de pompe funebre. Se pare că de trei zile o teroriza italianul pe femeia de 43 de ani. 

----

Un bărbat a împușcat-o în cap pe femeia de 40 de ani, transmite Realitatea Plus. Crima s-a produs în această dimineață, în fața unui magazin în care se pare că femeia lucra. Echipajele de ambulanță deplasate la fața locului nu au mai putut salva femeia. Bărbatul, cu care femeia se pare că a fost căsătorită, a fost transportat la spital.

Prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, în fața unui magazin, un bărbat, de aproximativ 50 de ani (n.r. alte surse spun 73 de ani), a tras cu un pistol, de aproape, în zona tâmplei unei femei, de aproximativ 40 de ani, după care și-a tras mai multe focuri de armă în piept, conform Realitatea Plus. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj SMURD și unul de ambulanță, precum și un echipaj de poliție. Urmează a fi expertizat pistolul. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi italian. El ar fi devenit gelos după ce femeia l-a părăsit.

Violența în familie, în România

Nu este prima crimă care îngrozește România. Subiectul violenței în familie este unul profund ignorat și extrem de prezent în țara noastră. Psihologul Radu Leca a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre creşterea cazurilor de violenţă domestică din România. Psihologul Radu Leca spune că ambii parteneri dintr-un cuplu sunt vinovaţi în mod egal de violenţa domestică, mai ales la nivel emoţional. Şi afirmă că motivul este timpul petrecut împreună în pandemie. "Mergem pe ideea egalităţii. Din informaţiile mele, violenţa în cuplu este împărţită în mod egal, ambii parteneri sunt violenţi. Nu se mai pune problema să facem o diferenţiere în cadrul violenţei în cuplu.” ne-a spus el, adăugând: ”Ambii parteneri, şi bărbatul şi femeia, sunt egal vinovaţi de violenţa în interiorul cuplului. Asta se întâmplă din cauză că pandemia a afectat în mod direct ambii parteneri, din punct de vedere psiho-emoţional. Tipurile de reproşuri au un update, în conformitate cu timpul petrecut împreună de cei doi adulţi. Dacă până acum un an, reproşurile erau mai moi, de tipul 'nu mă vezi', 'nu stai destul cu mine', etc, astăzi acestea au legătură cu tipul de zgomote făcute de parteneri unul în prezenţa celuilalt, dar şi tipurile de mirosuri făcute de fiecare. Asta pentru că au stat prea mult împreună”. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel