Cine este femeia din Vânju Mare, împușcată în cap de fostul soț italian. A fugit în stradă, strigând după ajutor, dar nu a scăpat- FOTO în articol

Crimă terifiantă înainte de Crăciun, în Vânju Mare. Un italian gelos a împușcat-o în cap pe femeia care-l părăsise.

Românca a murit ucisă de fostul său soț deși a avut un ordin de restricție împotriva acestuia. Bărbatul intrase în țară având o armă, a căutat-o și a împușcat-o cu sânge rece, în plină stradă, în fața magazinului unde victima lucra. Cum a fost acest lucru posibil și de ce polițiștii nu au putut să o apere pe femeie, ne-a explicat avocatul Bogdan Bărbuceanu (Vezi AICI știrea).

Cine este femeia ucisă

Femeia care nu a putut fi salvată de ordinul de restricție pe care îl avea împotriva bărbatului este Loredana ( vezi GALERIA FOTO). Ea fusese căsătorit cu Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu, transmite PRO TV. Acum și-a pus planul în aplicare. A intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

Femeia a ieșit pe stradă, strigând după ajutor. Însă italianul a fugit după ea și a ucis-o. Apoi a încercat să-și ia viața cu mai multe focuri de armă. Individul i-a amenințat și pe martori cu arma, un pistol Beretta, spunându-le să stea deoparte.

Cum s-au cunoscut cei doi

Claudio și Loredana s-au cunoscut în 2016 în Italia. La scurt timp s-au căsătorit. Părea că se iubesc și a urmat o perioadă în care relația părea să funcționeze, iar cei doi postau mesaje și fotografii din insule exotice. Însă bărbatul avea crize de gelozie și o amenința pe Loredana cu moartea.

Femeia a hotărât să se despartă și a plecat din Italia. A obținut și un ordin de protecție împotriva lui, însă acesta a expirat la începutul lunii, iar Claudio a venit după ea. A fost împușcată în piept. Deși atunci când medicii au ajuns la fața locului ea încă era în viață, nu s-a mai putut face nimic, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a murit. Femeia care a sfârșit tragic avea un băiat din altă relație. Oamenii legii fac cercetări acum pentru a stabili motivele care au stat în spatele acestei crime. Individul riscă între 15-25 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel