Un bărbat din Neamț a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide, dar a renunțat la gest pentru că i s-a făcut somn

Un bărbat din Neamț a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide, dar a renunțat la gest pentru că i s-a făcut somn / Foto: Pixabay
Un bărbat din Neamț a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide, dar a renunțat la gest pentru că i s-a făcut somn / Foto: Pixabay

Un bărbat din Neamț a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide, dar a renunțat la gest pentru că îl luase somnul.

Un bărbat din municipiul Piatra-Neamț a anunțat a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că se va sinucide. El le-ar fi spus polițiștilor că are de gând să se înjunghie. Totuși, a renunțat la gestul extrem, după ce l-ar fi luat somnul.

După discuția cu polițiștii, individul le-a declarat că renunță la gestul său pentru nu poate să-și facă rău și pentru că ar vrea să se culce. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, nu este la prima abatere, sunând aproape săptămânal cu aceeași intenție de suicid., scrie Stiri-Neamt.ro.

Un alt bărbat a sunat la 112 să reclame un scandal la el acasă, dar s-a îmbătat și a uitat că el e scandalagiul

Un alt bărbat, din Câmpeni, a sunat la 112 să reclame un scandal la el acasă, dar s-a îmbătat și a uitat că el e scandalagiul. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa în vârstă de 49 de ani, bărbatul ar fi agresat-o. În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie. Citește continuarea AICI.

Situație similară, dar comică, în Cugir

Un bărbat beat a reclamat în mod repetat la 112 câinii vecinilor, dar... vecinii n-aveau câini. Când polițiștii au ajuns la fața locului au constatat cu totul altceva și l-au amendat pe bărbat cu suma de 500 de lei, pentru că a apelat excesiv numărul de urgență, scrie Alba24.ro. Ai cui erau câinii, de fapt? Erau chiar patrupezii lui, ai bărbatului supărat că aceștia fac zgomot. Se pare că acesta era atât de beat încât nu și-ar fi dat seama că singurii câini din zonă care latră sunt chiar ai săi.

Toate detaliile întâmplării hazlii sunt descrise într-o motivare a Judecătoriei Alba Iulia, după ce bărbatul a dat în judecată IPJ Alba și a cerut anularea amenzii. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel