Un bărbat beat a reclamat la 112 câinii vecinilor, dar... vecinii n-aveau câini. Fază de RÂS!

Un bărbat beat a reclamat la 112 câinii vecinilor, dar... vecinii n-aveau câini. Fază de RÂS! / Foto: Pixabay
Un bărbat beat a reclamat la 112 câinii vecinilor, dar... vecinii n-aveau câini. Fază de RÂS! / Foto: Pixabay

Situație comică în Cugir. Un bărbat beat a reclamat la 112 câinii vecinilor, dar... vecinii n-aveau câini.

Întâmplare amuzantă în Cugir. Un bărbat beat a reclamat în mod repetat la 112 câinii vecinilor, dar... vecinii n-aveau câini. Când polițiștii au ajuns la fața locului au constatat cu totul altceva și l-au amendat pe bărbat cu suma de 500 de lei, pentru că a apelat excesiv numărul de urgență, scrie Alba24.ro. Ai cui erau câinii, de fapt? Erau chiar patrupezii lui, ai bărbatului supărat că aceștia fac zgomot. Se pare că acesta era atât de beat încât nu și-ar fi dat seama că singurii câini din zonă care latră sunt chiar ai săi.

Toate detaliile întâmplării hazlii sunt descrise într-o motivare a Judecătoriei Alba Iulia, după ce bărbatul a dat în judecată IPJ Alba și a cerut anularea amenzii.

”Conduita contravențională imputabilă petentului este aceea că în mod abuziv a apelat de mai multe ori SNUAU 112, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, sesizând faptul că ar fi deranjat de câinii vecinilor, aspecte care nu s-au confirmat, iar din înregistrarea video a intervenției la fața locului se observă că petentul este în stare avansată de ebrietate, se referă la niște câini, dar singurii câini aflați în zonă erau ai săi. Deși i s-a atras atenția să nu mai apeleze SNUAU 112 și după plecarea agenților de poliție a continuat să apeleze numărul susmenționat”, se arată în motivarea instanței.

Cum a încercat bărbatul să se apere în fața instanței

În apărarea sa, în fața instanței bărbatul a zis că ”a apelat serviciul 112, deoarece s-a speriat, a crezut că au pătruns hoții în gospodărie și de aceea latră câinii. Susține că în trecut i s-au furat doi viței, câinii vecinilor l-au mușcat și i-au ucis două oi”, potrivit sursei citate.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în data de 25 octombrie, au respins cererea de anulare a procesului verbal de contravenție emis pe numele bărbatului. 

Un bărbat a sunat la 112 să reclame că nu poate vorbi cu soția pe Facebook

Un bărbat din Reșița a fost atât de afectat de faptul că Facebook, WhatsApp și Instagram nu au funcționat la un moment dat, încât a sunat la numărul unic de urgență 112. El s-a plâns dispecerului că nu își poate apela soția pe Facebook Messenger.

Bărbatul a fost consiliat de către polițiștii Centrului Operațional și i s-a explicat faptul că acesta nu este un motiv întemeiat pentru a apela numărul unic de urgență 112. 

”Un bărbat din Reșița a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza că este nemulțumit de faptul că nu funcționează o aplicație de pe o rețea de socializare și nu poate vorbi cu soția sa”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

”Românii mai sună la numărul unic de urgență să se plângă și de faptul că le-a picat curentul sau chiar de modul în care sunt serviți în restaurante ori de zgomotul produs de aerul condiționat din magazine”, a mai transmis IPJ Caraș-Severin. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel