Un bărbat din Botoșani s-a sinucis după ce soția a refuzat să-i dea bani de țigări

Foto ilustrativ de Wilbert Rodriguez de la Pixabay
Foto ilustrativ de Wilbert Rodriguez de la Pixabay

Un bărbat din Botoșani a murit după ce s-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen, supărat fiind că soția nu i-a dat bani de țigări.

Un bărbat din Copălău, județul Botoșani, a murit la spital, după ce și-a înfipt de mai multe ori cuțitul în abdomen. El a recurs la acest gest în urma unui conflict cu soția. 

Bărbatul a ajuns acasă, duminică după-amiază, sub influența băuturilor alcoolice. Acolo, i-ar fi cerut soției sale bani pentru un pachet de țigări, dar femeia l-ar fi refuzat. 

Supărat, botoșăneanul a luat din bucătărie un cuțit și l-a înfipt de mai multe ori în abdomen, în fața femeii. Soția sa a chemat de urgență ambulanța, iar bărbatul a fost dus la spital. 

În ciuda eforturilor medicilor, pentru că lama cuțitului atinsese mai multe organe vitale, la scurt timp a fost declarat decesul, potrivit Adevărul.

VEZI ȘI: Un bărbat din Botoșani a sunat la 112 pentru că era nemulțumit de serviciile unei prostituate

Incident neobișnuit la Botoșani. Un bărbat a sunat la 112 să reclame că este nemulțumit de serviciile unei prostituate, transmitea recent PRO TV. Individul s-a întors recent din străinătate și a închiriat o cameră la o pensiune în compania a două femei.

El le-a spus polițiștilor că s-a răsfățat împreună cu cele două prostituate și a cheltuit nu mai puțin de 1.000 de euro în seara precedentă, în afară de plata serviciilor oferite de acestea.

Totuși, dimineață, bărbatul s-a supărat. Fetele și-au cerut banii promiși, numai că, nemulțumit de serviciile uneia dintre escorte, omul a intenționat să le dea mai puțini bani decât stabiliseră inițial. Fata nu s-ar fi lăsat înduplecată și nu ar fi acceptat mai puțini bani, iar tânărul a sunat la 112 să reclame cele întâmplate. Echipajul de poliție l-a găsit pe reclamant doar cu una dintre fete și i-a amendat pe amândoi. Bărbatul a primit o amendă de 3.000 de lei pentru alertarea echipelor de intervenție fără motiv, iar femeia a fost amendată cu 1.500 de lei pentru prostituție. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: O femeie cu piciorul fracturat, internată într-un spital din Botoşani, a sunat la 112 pentru a fi dusă la toaletă

CITEȘTE ȘI: O copilă din Botoșani s-a sinucis după ce ar fi participat la un joc online

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel