Un bărbat a fost ucis de rachete în Gaza, în timp ce se filma cu fiicele sale. ”Nu vă fie teamă, jucați-vă în continuare”. VIDEO

Sursă video: Youtube TRT World Now
Sursă video: Youtube TRT World Now

Un bărbat a fost ucis de rachete în Gaza chiar în timp ce se filma cu fiicele sale.

Un tată israelian a fost omorât de rachete în Gaza chiar în timp ce soția sa îl filma liniștindu-și cele două fiice, speriate de bombardament, relatează The Independent.

”Nu vă fie teamă, jucați-vă în continuare, este aproape gata.”, le repeta Ahmed al-Mansi, în vârstă de 35 de ani, celor două fete ale sale, în timp ce se străduia să le protejeze cât mai bine cu trupul său, atunci când avioanele de război israeliene se auzeau survolând deasupra lor.

”Tati!”, pot fi auzite pe filmare cum țipă cele două fetițe de 6 și 12 ani, care se ascundeau sub perne.

Videoclipul a fost postat pe canalul YouTube de familie numit „Vedetele Sarah și Hala”, care în ultimele patru luni a prezentat viața celor două fete din Gaza, inclusiv în timpul atacurile aeriene. Canalul a adunat zeci de mii de vizualizări și a ridicat familia la un fel de statut de celebritate în localitatea Strip, mulți oameni spunând că le-a adus alinare.

Videoclipurile realizate de membrii familiei sale supraviețuitori din acea noapte sunt îngrozitoare. În ultima filmare postată, atacurile sunt neobosite: există în clip cel puțin 10 lovituri de rachete în doar 15 secunde. În întuneric, copiii pot fi auziți țipând. Copilele și mama lor au supraviețuit ca prin minune atacului din weekend, dar bărbatul a murit încercând să le protejeze și să le liniștească. Înainte de a muri, el se jucase cu o jucărie de pescuit pe care tocmai o cumpărase pentru sărbătoarea de Eid, dorind astfel să le distragă atenția copilelor, îngrozite de bombardamentele asupra Fâșiei Gaza.

VEZI ȘI: Autoritatea Palestiniană cere asistenţă umanitară în Fâşia Gaza

Fratele mai mare al lui Ahmed, Hamed, în vârstă de 36 de ani, a declarat pentru The Independent că, înainte cu o zi ca tatăl să fie ucis, a organizat o petrecere pentru Hala, fiica sa în vârstă 6 ani.

„Încerca să facă totul pentru a-i face să se simtă fericiți, să le distragă atenția de la coșmar.”, a spus Hamed.

Haneen, soția bărbatului ucis, a declarat că a început să filmeze totul pentru a marca momentul în care credea că întreaga ei familie va fi ucisă, ca o dovadă a ceea ce li s-a întâmplat.

„Mi-a fost atât de frică. Așteptam moartea în orice moment.”, a mărturisit ea.

VEZI ȘI: Israel a continuat bombardamentele în Fâșia Gaza și Liban. Biden, discuție cu Netanyahu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel