Un băiețel de 5 ani a murit, după ce mama lui l-a uitat în mașină, la 37 de grade. Se grăbea să organizeze o petrecere

Un băiețel de 5 ani a murit, după ce mama lui l-a uitat în mașină, la 37 de grade. Se grăbea să organizeze o petrecere / Foto: Pixabay, de Gregor Ritter
Un băiețel de 5 ani a murit, după ce mama lui l-a uitat în mașină, la 37 de grade. Se grăbea să organizeze o petrecere / Foto: Pixabay, de Gregor Ritter

Un băiețel de cinci ani a murit după ce a fost lăsat într-o mașină în care erau 37 de grade Celsius.

Un băiețel de cinci ani  din Texas a murit după ce a fost lăsat în interiorul unei mașini timp de mai multe ore la temperaturi de 37°C. Poliția s-a grăbit la fața locului să-l salveze, în comitatul Harris, luni după-amiază, dar micuțul a fost declarat decedat.

Mai devreme în acea zi, mama lui se întorsese acasă cu el și cu sora lui în vârstă de opt ani, după ce făcuse cumpărături pentru o petrecere de zi de naștere.  În timp ce ea și fiica ei au intrat înăuntru, ea l-a uitat pe băiat în interiorul mașinii, scrie Metro.

Mama era prea grăbită să organizeze o petrecere

Șeriful comitatului Harris, Ed Gonzales, a spus pentru Fox29: "Erau plini de entuziasm să pregătească totul. Au ieșit din mașină și au intrat în casă pentru a continua pregătirile. Mama a intrat cu fiica sa".

După câteva ore,  aproximativ două sau trei, mama a observat că băiatul ei de cinci ani nu era de găsit nicăieri, așa că a început să-l sune, dar nu a primit niciun răspuns.

"Ea a alergat repede afară și l-a descoperit încă legat de scaunul lui de mașină, încă acolo.", a mai spus șeriful.

Anchetatorii au mai spus că băiatul știa să iasă singur din mașină, dar șeriful Gonzales a presupus că acesta ar fi putut adormi și ar fi putut fi dezorientat din cauza căldurii.  

Copilul a fost declarat decedat la fața locului. Cazul va fi acum revizuit de către procuratură, chiar dacă pare un accident. Deocamdată nu este clar dacă mama lui va fi acuzată.

VEZI ȘI: Un copil a murit după ce a fost găsit în mașina de spălat aflată în funcțiune

Copil de 4 ani, mort în Dolj. Mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod şi s-a răsturnat

Săptămâna trecută, un grav accident s-a produs în comuna doljeană Leu. Un copil de patru ani și-a pierdut viața, iar alți doi minori, șoferul și o femeie au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Primele informații arată că la fața locului, imediat după producerea accidentului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul SMURD și echipaje SAJ.

Reprezentanții ISU Dolj au transmis că a fost găsit un copil minor încarcerat, în stop cardio respirator, doi copii cu leziuni grave, o femeie în stare de inconștientă și un bărbat conștient cu traume. Din păcate, la scurt timp, copilul inconștient și încarcerat a fost declarat decedat.Ceilalți doi copii, de 10 și 11 ani, conducătorul auto și o femeie de 32 de ani, au fost transportați la UPU Craiova.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile. 
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, transmite Gazeta de Sud. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Un copil găsit mort în 1963 a primit în sfârşit un nume. Autorităţile i-au identificat familia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel