Un autobuz electric plin cu pasageri a luat foc

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay

 Un autobuz electric a luat foc duminică seara pe o stradă din Dej, județul Cluj. Autobuzul a ars în totalitate, iar călătorii s-au autoevacuat.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială de pompieri a intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un autobuz electric, care se deplasa pe strada Șomcutului din Dej.

La sosirea la fața locului, pompierii au constatat că pasagerii erau ieșiți din autobuz, acesta fiind cuprins în totalitate de flăcări.

Pompierii au deconectat contactul general și au intervenit cu jeturi de apă, însă autobuzul a fost distrus în cele din urmă în totalitate.

Pasagerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autobuzului, arată ISU Cluj, citat de Mediafax..

Incendiu într-un autocar cu copii, la începutul săptămânii

Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc, în această dimineață, pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu, anunță ISU Botoșani.

Conducătorul auto a observat că iese fum de la compartimentul motor, a evacuat imediat călătorii și a sunat după ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă și spumă. Până la sosirea pompierilor, șoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare.

Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel