Un antrenor român a recunoscut! „Steaua cu care aveam luptele acelea crâncene este în prima divizie”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Adrian Mihalcea a făcut declarații după ce a învins-o cu 1-0 pe CSA Steaua.

Unirea Slobozia a obținut a treia victorie la rând în Liga a 2-a, 1-0 cu CSA Steaua, a ajuns la 24 de puncte și este lider solitar al campionatului, după 10 etape. 

Întreabat dacă bucuria victoriei este cu atât mai mare cu cât a fost obținută împotriva celor de la Steaua, Adrian Mihalcea a fost sincer și a spus cum vede el discuția legată de FCSB - Steaua.

N-aș vrea să fiu răutăcios, dar Steaua, cu care eu jucam și aveam luptele acelea crâncene este în prima divizie (n.r. echipă care acum se numește FCSB). Bine, se poate interpreta, dar eu consider că Gigi Becali a format și patronează echipa Steaua”, a declarat Adi Mihalcea la finalul jocului câștigat cu CSA Steaua.

”... Se pare că Slobozia îmi priește, este al treilea mandat, lumea mă lasă să-mi fac meseria, am liniște, am stabilitate, am susținere și mă preocupă doar acest lucru. Și în altă parte, și la Buzău am avut o performanță pe care ei, ca echipă, nu au avut-o, aceea de a juca un baraj de promovare. Dar Slobozia este și aici (n.r. și se bate cu palma în piept).

Obiectivul este play-off-ul. Noi ne axăm pe play-off. După, este cu totul și cu totul alt campionat, eu știu. Eventual va fi un al treilea play-off (n.r. campionat) și vor fi numai meciuri de genul acesta. Momentan suferim, nu avem un lot foarte numeros. Și astăzi am improvizat”, a declarat, printre altele, Mihalcea, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel