Un angajat al ONU infectat cu Ebola a murit în Germania

Un oficial medical sudanez, angajat al ONU, infectat cu virusul Ebola, a murit într-un spital din orașul german Leipzig. Bărbatul fusese internat săptămâna trecută după ce a contractat virusul în timp ce lucra în Liberia.

Un oficial medical sudanez, angajat al ONU, infectat cu virusul Ebola, a murit într-un spital din orașul german Leipzig. Bărbatul fusese internat săptămâna trecută după ce a contractat virusul în timp ce lucra în Liberia. - See more at: http://stiri.tvr.ro/un-angajat-al-onu-infectat-cu-ebola-a-murit-in-germania_51310.html#sthash.rpb3auEn.dpuf

Un angajat sudanez al ONU, infectat cu virusul Ebola, a murit într-un spital din Germania.

Medicii de la spitalul din Leipzig au anunţat că  bărbatul în vârstă de 56 de ani a murit marţi, la primele ore ale dimineţii, potrivit BBC.

Al treilea pacient cu Ebola tratat în Germania

"Pacientul bolnav cu febra Ebola a murit în timpul nopții la Clinica St. Georg din Leipzig. În ciuda măsurilor intense și a eforturilor maxime din partea echipei medicale, angajatul ONU în vârstă de 56 de ani a murit din cauza acestei infecții grave", a anunţat spitalul într-o declaraţie.

Citește și: VIRUSUL EBOLA, scăpat de sub control. Bilanț OMS: peste 4000 de morți

Un  pacient se află sub tratament la un spital din Frankfurt, în timp ce un altul a fost externat dintr-un spital din Hamburg după cinci săptămâni de tratament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel