Un alt membru al trupei 'Goodbye to Gravity' a murit

Bilanţul victimelor din clubul ''Colectiv'' se ridică la 45, după ce, duminică seara, un membru al trupei Goodbye to Gravity, rănit în incendiul din 30 octombrie, care se afla într-un avion ce-l transfera la un spital din Elveţia, a decedat, au declarat, surse medicale din interiorul Spitalului de Arşi din Capitală.

Potrivit acestora, pacientul a suferit un stop cardio-respirator în avion, el fiind resuscitat de personalul medical timp de 70 de minute. De altfel, aeronava se reîntorcea în ţară din cauza agravării stării de sănătate a pacientului, informează Agerpres.

O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviaţie plecase duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveţia, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul 'Colectiv'.

'La solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne, o aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviaţie, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor, a plecat duminică, în jurul orei 16,20, către Zurich, Elveţia, într-o misiune umanitară de urgenţă, pentru transferul unui pacient rănit în incendiul de la clubul 'Colectiv', preciza MAI într-un comunicat remis presei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel